ACSI FreeLife

Menu

Holtkamper opent occasion outlet in Emmen

Goed nieuws voor kampeerders die op zoek zijn naar een vouwwagen. Op woensdag 3 maart opent vouwwagenfabrikant Holtkamper zijn eigen Occasion Outlet Center in Emmen. In de 1.300 vierkante meter grote hal staan 25 speciaal geselecteerde Holtkamper tenttrailers ‘met kampeerervaring’ en enkele showmodellen tentoongesteld.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Holtkamper opent outlet

Het Holtkamper Occasion Outlet Center in Emmen bevindt zich op loopafstand van Tent Trailer Center Emmen. Daar vind je alle nieuwe Holtkamper modellen en de TakeOff vouwcaravan van zustermerk Easy Caravanning. Vanwege de geldende corona-maatregelen kun je er nu alleen op afspraak terecht.

‘Belangstelling toegenomen’

“Als gevolg van de corona pandemie is de belangstelling voor kamperen in 2020 nóg verder toegenomen. We zien dit ook in de vraag naar onze vouwwagens. Vaak willen mensen na de aankoop direct op pad kunnen. Voor ons als fabrikant, die uitsluitend op klantorder produceert, is dit een trend waar we maar tot op zekere hoogte op kunnen inspelen.

Want hoewel we de levertijden in onze assemblage en supply chain aanmerkelijk hebben verkort tot in de meeste gevallen een maand, hebben we vanwege ons ‘bouwen naar klantwens’-principe geen nieuwe vouwwagens op voorraad staan. Vorig jaar zijn we daarom gestart met een speciaal door ons geselecteerd aanbod van Holtkamper occasions”, vertelt Herman Zomer, vestigingsmanager van Tent Trailer Center Emmen.

Gecontroleerd op 100 punten

Herman vervolgt zijn verhaal: “In het nieuwe Holtkamper Occasion Outlet Center hebben we 25 zogenaamde PremiumSelect- en YoungTimer-occasions staan. De consument kan zich hier in alle rust oriënteren en persoonlijk advies krijgen welk model het best bij zijn of haar kampeerwensen past. En dat allemaal tegen scherpe prijzen met Holtkamper fabrieksgarantie alsof het een nieuwe vouwwagen betreft.

Elke PremiumSelect-tenttrailer wordt op meer dan 100 punten door onze technici gecontroleerd en waar nodig van updates voorzien. Voor aflevering krijgt de vouwwagen een uitgebreide onderhoudsbeurt en veiligheidscheck. En tijdens de aflevering geven wij een opzet-instructie zodat iedereen direct als ervaren ‘Holtkampeerder’ op pad kan.”

Kamperen met een Holtkamper

Holtkamper modeljaar 2021

Ben je toch in Emmen dan kun je in de nabijgelegen showroom van Holtkamper alle nieuwe modellen bekijken. Je vindt er onder ander het geheel vernieuwde model Kyte en de nieuwe Cocoon vanaf half maart. Maar ook in de Tent Trailer Center Utrecht langs de A2 kun je alle nieuwe modellen van Holtkamer, de TakeOff van Easy Caravanning en een beperkt aanbod van vouwwagen occasions bekijken. Kijk voor het maken van een afspraak, dealeradressen en openingstijden op de website.

Meer vouwwagens

Wie zich verder wil verdiepen, mag de tent- en vouwwagenspecial in ACSI FreeLife 1-2021 niet missen. Hierin vind je onder meer een overzicht van de belangrijkste nieuwe vouwwagens van 2021.

bestel magazine

Praat mee

 1. SV
  Suzan Verheijden

  Beste, ik heb een klein scheurtje in mijn tentdoek van een hk flyer, kleur lichtbruin/beige. Is het mogelijk om een stukje stof toe te zenden zodat ik het kan repareren?
  Groeten Suzan Verheijden.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Holtkamper opent occasion outlet in Emmen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht