ACSI FreeLife

Menu

Openingsweek bij 3 nieuwe Tent Trailer Centers

Op zoek naar een nieuwe vouwwagen of occasion? Dan kan je binnenkort terecht bij een van de drie Tent Trailer Centers van de Campfire Group in Emmen, Utrecht en Boxtel. Dit nieuwe Nederlandse merk is een samenwerkingsverband tussen de merken Holtkamper, De Vouwwagenspecialist en Easy Caravanning.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Tent Trailer Centers_Easy Caravaning

Tijdens de feestelijke openingsweek van 31 maart tot en met 4 april 2020 is er in de drie Tent Trailer Centers extra aandacht voor handige accessoires die bedoeld zijn voor vouwwagenkampeerders. Ook wordt de spraakmakende TakeOff (zie foto hierboven) van Easy Caravanning op alle drie de locaties gedemonstreerd.

Ready for TakeOff

De TakeOff is een cross-over tussen een vouwwagen en een caravan. Het maximumgewicht van deze hagelnieuwe vouwcaravan ligt onder de 750 kilogram en dat maakt de TakeOff dus ook interessant voor elektrische auto’s. De Nederlandse vouwcaravan is verkrijgbaar vanaf € 13.495.

Nieuwe naam voor bestaande zaken

De drie locaties waar deze openingsweek plaatsvinden zijn overigens niet nieuw. Ze zijn nu nog bekend als Holtkamper Emmen, Holtkamper Utrecht en De Vouwwagenspecialist Boxtel. Met het oog op de samenwerking tussen de drie Nederlandse merken heeft de Campfire Group met Tent Trailer Centers gekozen voor een nieuwe herkenbare naam.

Locaties Tent Trailer Centers

Voor het Tent Trailer Center in Utrecht langs de A2 is een nieuw pand gebouwd. Je komt hier alle  modellen van Holtkamper en (binnenkort) de TakeOff. Naast het oude pand zijn hier een nieuwe showroom en service center gerealiseerd. Ook in Emmen is net zoals in Utrecht het volledige programma van de eigen Campfire Group-merken, inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions te zien.

In Boxtel vind je in de showroom van vijfduizend vierkante meter naast de eigen merken van de Campire Group producten van andere merken als Combi-Camp, Camp-let, Kip en Trigano.

Praat mee

Praat mee: Openingsweek bij 3 nieuwe Tent Trailer Centers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht