ACSI FreeLife

Menu

Vouwwagenmodel Holtkamper Kyte flink vernieuwd

Holtkamper neemt haar topmodel Kyte flink onder handen voor het nieuwe modeljaar. De nieuwste versie van dit vouwwagenmodel is voortaan uitgerust met onder andere een vernieuwde tent en een gerestylede achterkant.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Holtkamper Kyte

De achterzijde van deze vouwwagen heeft voortaan standaard een stootvaste off-road bumper met diffuser en ledverlichting, zoals je in de artist impression hierboven kunt zien. Daarnaast heeft de nieuwe Kyte bijbehorende spatborden en standaard grotere 15 inch grijze lichtmetalen wielen. De vernieuwde stijl van de Kyte en het nieuwe tentontwerp zie je ook terug in de 2021-versie van het instapmodel Cocoon.

Holtkamper KyteEen artist impression van de nieuwe Holtkamper Kyte

Verbeterde versie TakeOff is in de maak

Bij zustermerk Easy Caravaning (dat net als Holtkamper deel uitmaakt van de Campfire Group) is de eind 2019 geïntroduceerde TakeOff inmiddels uitverkocht. Vanaf begin 2021 zal deze vouwwagen in caravan in één weer beschikbaar zijn. De Nederlandse fabrikant is druk bezig om de TakeOff te verbeteren. De nieuwe TakeOff krijgt een uitneembare keuken en meer opbergmogelijkheden zodra het dak is uitgeklapt. Op termijn is het de bedoeling dat de TakeOff geschikt zal zijn voor vier personen.

Kom kijken

Zowel Holtkamper als Easy Caravanning doen mee aan de landelijke najaarscampagne ‘Oktober Kampeermaand’. Speciaal daarom hebben beide fabrikanten besloten om de nieuwe prijzen voor modeljaar 2021, die normaal gesproken per 1 september 2020 ingaan, uit te stellen tot 1 november.

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe vouwwagen van eigen bodem? Kom dan tijdens de najaarscampagne in oktober kijken bij één van de drie Tent Trailer Centers van de Campfire Group in Emmen, Utrecht of Boxtel.

Nieuwe naam voor bestaande zaken

Deze drie locaties  zijn overigens niet nieuw. Ze stonden voorheen bekend als Holtkamper Emmen, Holtkamper Utrecht en De Vouwwagenspecialist Boxtel. Met het oog op de samenwerking tussen de drie Nederlandse merken Holtkamper, De Vouwwagenspecialist en Easy Caravanning heeft de overkoepelende Campfire Group met Tent Trailer Centers gekozen voor een nieuwe herkenbare naam.

Praat mee

Praat mee: Vouwwagenmodel Holtkamper Kyte flink vernieuwd

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht