ACSI FreeLife

Menu

Fat Freddy: vouwwagen en aanhanger in één

Een nieuw merk in de kampeerbranche. Gert IJszenga en Raoul Veldink introduceren Campooz, een nieuw Nederlands vouwwagenmerk. Het duo trapt af met de introductie van het eerste model, de Fat Freddy.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Campooz Fat Freddy 2

Rond Pasen moet de Fat Freddy in de showroom staan. Het meest bijzondere kenmerk van de vouwwagen is de snelle opzettijd.

Anderhalve minuut

Binnen anderhalve minuut staat de Fat Freddy. Het is dan ook een heel ander soort vouwwagen dan gebruikelijk. De tent is afneembaar. Wat dan overblijft is een aanhanger, die je het gehele jaar door kunt gebruiken. De tent bewaar je gewoon in de schuur, en zo hoef je hem niet naar een stalling te brengen. Daarnaast heeft de Fat Freddy een panoramisch dak, waardoor je onder de sterrenhemel slaapt.

De tent is gemaakt van stevig katoen dat ook gebruikt wordt voor legertenten. Raoul Veldink: “Bij de ontwikkeling stonden gemak en kwaliteit voorop. In ons eerste model zitten ontzettend veel handige onderdelen en details verborgen. Gegarandeerd insectenvrij, een comfortabel king size bed en veel bagageruimte zijn enkele voorbeelden.”

Trend

Campooz speelt slim in op de huidige trend. De verkoop van vouwwagens zit namelijk al een tijdje in de lift, schreven we al eerder. De vouwwagen is te koop voor € 6.450, inclusief onder andere een voortent/luifel, geremde aanhanger en een kingsize matras. Voor meer informatie over het vouwwagenmerk kijk je op de website van Campooz.

Praat mee

 1. MK
  Martine Kolk

  Zo nieuw vind ik hem niet. Wij hebben al een aantal jaar een relax tenttrailer. Zeer vergelijkbaar met deze. Maar bevalt prima, vooral de snelle opzettijd en het kunnen laden van de kar terwijl de tent nog gewoon ingepakt is. Dus ik snap wel dat er meer versies op de markt komen.

  Reageer
  2
  0

Praat mee: Fat Freddy: vouwwagen en aanhanger in één

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht