ACSI FreeLife

Menu

Avontuur in de Baltische staten

De Baltische staten zijn voor veel West-Europese toeristen nog onbekend terrein. Zo niet voor Hanny en Harrie Boten. Zij traden door deel te nemen nemen aan de ACSI Kampeerreis Baltische staten en Sint-Petersburg buiten de gebaande paden en beleefden naar eigen zeggen een fantastisch avontuur.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
baltischestaten

Tijdens de prachtige, goed georganiseerde en gezellige caravan- of camperreis trek je onder uitstekende leiding door nog tamelijk onbekende landen. Prachtige natuur, architectonische hoogstandjes, een boeiende cultuur en dito geschiedenis strijden om de aandacht.

Baltische staten: Ontdekkingstocht

Tijdens de regelmatig vrije momenten kun je op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht. Sinds Estland, Letland en Litouwen lid zijn van de EU zijn er geen fysieke grenzen meer en kun je zo doorrijden. Helaas voert alleen niet ieder land de euro; de vier verschillende muntstelsels geven dus nog wel de landsgrenzen aan.

Welke verrassingen hen in de bijzondere kampeerreis nog meer te wachten stonden, kun je lezen in het februari/maart-nummer van ACSI FreeLife. Voor meer informatie over deze kampeerreis kan je hier kijken.

Praat mee

Praat mee: Avontuur in de Baltische staten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht