ACSI FreeLife

Menu

Vind alle ACSI-campings op je TomTom Go Camper

Op de digitale kaart van het TomTom Go Camper-navigatiesysteem vind je sinds deze zomer alle ACSI-campings terug. Dankzij de samenwerking die TomTom en campingspecialist ACSI zijn aangegaan, is jouw navigatiesysteem straks dus nóg completer.

Auteur
Sander Cox
Datum
6
6
ReactiesPraat mee
TomTom Go Camper

Maar nu vraag jij je misschien wel af ‘Hoezo zou ik een TomTom kopen als je gratis kan navigeren met je smartphone?’ Met een kampeervierwieler zijn nu eenmaal niet alle wegen (goed) begaanbaar. En je zal maar op een smal weggetje uitkomen met een laag viaduct. Iets waar gratis navigatie-apps zelden rekening mee houden. De TomTom Go Camper doet dat wel. Het systeem herkent namelijk feilloos camperonvriendelijke wegen.

Eerst gewicht en afmetingen invoeren

Voordat je het apparaat gebruikt, moet je eerst het gewicht en de afmetingen van je camper invoeren. Aan de hand van deze gegevens rekent de TomTom voor jou de meest campervriendelijke route uit. Onderweg herken je op de kaart sinds kort dus ook de ruim zesduizend ACSI-campings in dertig Europese landen.

TomTom Go Camper

Handige bijkomstigheid, de campings waar je in het laagseizoen tegen flinke kortingen kan kamperen met je ACSI CampingCard zijn gemarkeerd met een apart icoontje. Daarnaast worden bestaande routes van ACSI toegevoegd aan het online routeplatform TomTom RoadTrips, waarmee je nog makkelijker een kampeerreis kan inplannen.

Updaten

Ben jij al in het bezit van een Go Camper? Zorg er dan voor dat je toestel is geüpdatet, waarna je op de kaart automatisch toegang hebt tot de ACSI-campinginformatie. Let er wel op dat je een beveiligde internetverbinding gebruikt als je de update doorvoert.

TomTom Go Camper_ACSI-campings

Go Camper met 25 procent korting

Kan jij nog wel een navigatiesysteem gebruiken dat is toegespitst op jouw camper? Dan is dit een mooie kans. Lezers van ACSI FreeLife krijgen namelijk 25 procent korting bij aankoop van een TomTom Go Camper t.w.v. € 399,95. Kijk dan op onze speciale lezersaanbiedingen pagina. De actie is geldig tot en met 31 december 2020. Wees er snel bij, want op is op.

Praat mee

 1. ER

  Helaas krijg ik nog steeds niet de CamperContact locaties in beeld. Iemand een idee hoe dat voor elkaar ge krijgen?

  Reageer
  0
  0
 2. HK
  Hans Kranenborg

  Ik gebruik al jaren de tomtom 42 Europa of iets dergelijks, ben hier tevreden mee en update het systeem indien dit door de fa. Tomtom wordt aangegeven. Graag zou ik de acsicamping info (tegen eventueel een aanvullende vergoeding) op dit systeem willen laden zonder een nieuw systeem tomtom go camper aan te hoeven schaffen. Graag uw reactie, ik ben benieuwd, omarm dit idee es vee pee!

  Reageer
  0
  0
 3. JG
  Jan van Gijn

  Geen enkele reactie gehad. Niet van ACSI en ook niet van TomTom. Juist deze partijen moeten toch weten of deze functie nog bestaat!

  Reageer
  0
  0
 4. a

  ik zou graag willen weten of er nog zo,n aktie komt om een tomtom navi camper aan te schaffen?

  Reageer
  0
  0
 5. JG
  Jan van Gijn

  Op mijn oude Snooper kon ik als zoekcritera, vooraf campingfaciliteiten vastleggen.
  Is dat bij TomTom Go Camper ook mogelijk?

  Reageer
  0
  0
 6. JG
  Jan van Gijn

  Wij hadden een Snooper GPS waarbij het mogelijk was om vooraf gewenst campingfaciliteiten te selecteren b.v. met restaurant, campingwinkel, zwembad enz.
  Toen de ACSI aankondigde een samenwerking met TomTom aan te gaan, hebben wij de TomTom Go Camper gekocht.
  Op dit apparaat worden uw ACSI-camping inderdaad getoond, maar een selectie vooraf op campingfaciliteiten, kan ik niet vinden op deze TomTom. Mijn vraag aan u (omdat TomTom een zeer gebruikersonvriendelijke digitale servicesysteem heeft) is of deze informatie ook aanwezig is op een TomTom Go Camper, en bij ja, hoe kan ik deze selectie dan maken

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Vind alle ACSI-campings op je TomTom Go Camper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht