ACSI FreeLife

Menu

Korting op een reistassenset

Van

€ 292,-*

Voor

€ 233,60

Korting

20%

Het inpakken van je auto begint natuurlijk met de optimale benutting van de laadruimte. De kofferbaktassen van Kjust zijn in dat opzicht ideaal. De tassen zijn namelijk op maat gemaakt per type auto, zodat je de ruimte in de kofferbakruimte altijd optimaal benut. Zo slingeren er geen lossen spullen meer in je kofferbak en kan jij je tas makkelijk in de auto schuiven. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.
 

Ja, deze aanbieding wil ik

* Prijs is een vanaf-prijs

Kies een andere aanbieding:

20% korting

Korting op een Stayhold Super Pack

Orden de spullen in je kofferbak. Bij aankoop van een Stayhold Super Pack Grijs (adviesprijs € 30,50) krijg je als lezer van ACSI FreeLife 20% korting en betaal je dus € 24,40. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.

Ja, deze aanbieding wil ik

20% korting

Korting op een telefoonhouder

Met deze telefoonhouder blijft iedere telefoon tijdens het rijden stevig op zijn plek. Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 20% korting op de adviesprijs (€ 15,75) en betaal je dus € 12,60. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.

Ja, deze aanbieding wil ik

20% korting

Korting op Menabo caravanspiegel

Zijn je spiegels aan vervanging toe? Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je 20% korting op deze universele caravanspiegel (adviesprijs € 12,95) en betaal je dus € 10,36. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.

Ja, deze aanbieding wil ik

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

Korting op een reistassenset

Het inpakken van uw auto begint natuurlijk met de optimale benutting van de laadruimte. De kofferbaktassen van Kjust zijn in dat opzicht ideaal. De tassen zijn namelijk op maat gemaakt per type auto, zodat je de ruimte in de kofferbakruimte altijd optimaal benut. Zo slingeren er geen lossen spullen meer in je kofferbak en kan jij je tas makkelijk in de auto schuiven.

Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 20% korting. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.

Voordelige tolbadge

Tol. Het is vaak een hinderlijke onderbreking van je reis maar je ontkomt er niet aan. Heb je dit jaar kampeerplannen voor Frankrijk of Spanje en zie je op tegen de drukte bij de tolpoorten? Denk dan eens aan een tolbadge waarmee je gewoon kunt doorrijden bij de Franse én Spaanse tolwegen. Het pasje is geschikt voor auto’s, motors en campers. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 300 Franse parkeergarages. Bestel met de actiecode ‘ACSI2019’ en koop de Bip&Go tolbadge met korting oplopend tot 50%. De actie is geldig tot 31 juli 2019.

53% korting op de Yakima FoldClick 2

Steeds meer kampeerders kunnen niet meer zonder hun fiets, maar waar laat je de fietsendrager als je op de camping bent? Vaak neemt zo'n drager heel wat ruimte in beslag en dat is zonde. Hier heb je met de Yakima FoldClick 2 geen last van. De FoldClick heeft namelijk een opklapbare wielgoot, zodat je de fietsendrager eenvoudig en compact samenvouwt tot een klein pakketje. Daarnaast is de drager voorzien van een kantelsysteem, zodat je onderweg ook iets achter uit de auto kan halen zonder eerst de fietsendrager los te moeten halen. De Yakima FoldClick 2 is geschikt voor twee fietsen met een breedte van maximaal 100 millimeter. ACSI-lezers ontvangen 15% korting (van € 509 voor € 432,65) bij aankoop van deze handige fietsendrager bij Harvest Automotive. Gebruik hiervoor kortingscode ACSIFREELIFE bij het afrekenen.

20% korting op een Stayhold Super Pack

Met het Stayhold Super Pack (Grijs) orden je heel eenvoudig je kofferbak. Zo zorg je ervoor dat alle bagage veilig op zijn plek blijft tijdens het rijden. Je maakt de steunen vast aan de bodem van de kofferbak met klittenband strips en spanbanden waardoor de spullen stevig blijven staan.

Normaal gesproken betaal je € 30,50 voor dit pakket maar voor lezers van ACSI FreeLife kost het nu slechts € 24,40.

20% korting op een Menabo caravanspiegel

Zijn je caravanspiegels aan vervanging toe? De universele caravanspiegel van Menabo is eenvoudig te installeren en zowel voor de linker- als rechterzijde te gebruiken. Je schuift de bevestigingspoten over de autospiegel en zet met bijgeleverde inbussleutel de poten vast. Vervolgens zet je hem vast met het rubber elastiek aan de achterzijde van de spiegel. Zo zit de spiegel stevig vast en blijft hij ook bij harde wind of bij het inhalen van auto's of vrachtwagens goed zitten.

Normaal gesproken betaal je € 12,95 per spiegel maar voor lezers van ACSI FreeLife kost één spiegel nu € 10,36.

20% korting op een telefoonhouder

Met deze telefoonhouder blijft iedere telefoon tijdens het rijden op zijn plek. Je bevestigt de houder met een zuignap op de voorruit en dankzij de flexibele hals kan je de houder in je auto of camper van positie verschuiven. Zo heb je een beter zicht op je telefoonscherm voor de navigatie. Afhankelijk van het type telefoon kan je de breedte van de houder variëren zodat ieder type smartphone erin past.

Voor de flexibele telefoonhouder betaal je als lezer van ACSI FreeLife geen € 15,75 maar € 12,60.