ACSI FreeLife

Menu

20 procent korting op Mestic espressomachine

Ideaal om op de camping echte Italiaanse koffie te drinken

Van

€ 114,95

Voor

€ 91,99

Korting

20 procent

De dag begint voor veel kampeerders met echt kopje koffie. Van het zwarte vloeibare goud word je immers pas echt goed wakker. De lekkerste koffie zet je op de ‘Italiaanse’ manier, dus met een echte espressomachine. Dankzij Mestic hoef je ook op de camping je echte Italiaanse kopje koffie niet te missen. Met het paradepaardje van Mestic, de espressomachine ME-80, zet je snel en gemakkelijk een heerlijk kopje espresso of gewone koffie. Schuim er wat melk bij en je hebt een echte cappuccino. Kies voor deze aanbieding en je krijgt 20 procent korting bij aankoop van de espressomachine ME-80 (t.w.v. € 114,95). Maak daarvoor gebruik van de actiecode mestic20.

Ja, deze aanbieding wil ik

 

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

Korting op mobiel zonnepaneel

Als je kampeermiddel overdag toch in het zonnetje staat, is het zonde om er niks mee te doen. Met mobiele zonnepanelen sla je deze energie op zodat je accu weer is opgeladen. De BioLite SolarPanel 10+, verkrijgbaar bij Karsten Travel Store, is er zo eentje. Als lezer van ACSI Freelife betaal je tot en met 31 maart slechts € 120,- in plaats van € 149,95. Gebruik de actiecode FreelifeBiolite bij het afrekenen.

Gratis batterijen bij Barebones Mini Edison

De Barebones Mini Edison Lantern is een set van een stijvolle en robuuste lamp. Deze is lichtgewicht en schokbestendig en hierdoor ideaal voor buitengebruik. De haak maakt deze lamp zeer geschikt voor buitengebruik, bijvoorbeeld voor op de camping. Zo kunt u 'm dus zowel ophangen als neerzetten. Nu krijg je als lezer van ACSI FreeLife magazine gratis een pakje Energizer Max AA-batterijen.

20% korting op Mestic espressomachine

De dag begint voor veel kampeerders met echt kopje koffie. Van het zwarte vloeibare goud word je immers pas echt goed wakker. De lekkerste koffie zet je op de ‘Italiaanse’ manier, dus met een echte espressomachine. Dankzij Mestic hoef je ook op de camping je echte Italiaanse kopje koffie niet over te slaan. Met het paradepaardje van Mestic, de espressomachine ME-80, zet je snel en gemakkelijk een heerlijk kopje espresso of gewone koffie. Schuim er wat melk bij en je hebt een echte cappuccino.Kies voor deze aanbieding en je krijgt 20 procent korting bij aankoop van de espressomachine ME-80 (t.w.v. € 114,95). Maak daarvoor gebruik van de actiecode mestic20.

Korting op afbreekbaar designservies

Het nieuwe Plant Fiber servies van Point-Virgule is 100% biologisch afbreekbaar en toch oersterk. Daarmee is het een perfect ecologisch alternatief voor wegwerpservies! Als lezer van ACSI FreeLife profiteer je tot en met 31 maart van 4 stuks halen, 3 betalen. Gebruik bij het afrekenen de actiecode FreelifeBioServies om van deze speciale actie te profiteren.

20% korting op een Menabo caravanspiegel

Zijn je caravanspiegels aan vervanging toe? De universele caravanspiegel van Menabo is eenvoudig te installeren en zowel voor de linker- als rechterzijde te gebruiken. Je schuift de bevestigingspoten over de autospiegel en zet met bijgeleverde inbussleutel de poten vast. Vervolgens zet je hem vast met het rubber elastiek aan de achterzijde van de spiegel. Zo zit de spiegel stevig vast en blijft hij ook bij harde wind of bij het inhalen van auto's of vrachtwagens goed zitten. Normaal gesproken betaal je € 12,95 per spiegel maar voor lezers van ACSI FreeLife kost één spiegel nu € 10,36.

25% korting op een TomTom Go Camper

Klaar voor het kampeerseizoen? Om je te helpen onderweg gemakkelijk een camping te vinden, hebben ACSI en TomTom de handen ineengeslagen. Vind nu meer dan 9.000 campings met de TomTom Go Camper.
  • Updates via wifi: download de nieuwste kaarten en software met ingebouwde wifi
  • Routes voor campers, caravans en auto’s: ontvang aangepaste routes voor de afmetingen, het gewicht en de maximale snelheid van je voertuig
  • Nuttige plaatsen voor campers, caravans en auto’s: miljoenen nuttige plaatsen, ook afgestemd op campers en caravans
  • TomTom Wereldkaarten
  • TomTom Services via ingebouwde SIM
  • Handsfree bellen
Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 25% korting op de aanschafprijs van dit handige navigatiesysteem. Zorg dat je er op tijd bij bent want op is op. Veel rijplezier gewenst!
Confidental Infomation