ACSI FreeLife

Menu

Korting op producten van Travel & Thrive

Bijvoorbeeld de Sundaze Bluetooth Speaker

Van

€ 24,95

Voor

€ 22,45

Korting

10%

Mist jouw (kampeer)inventaris nog wat hippe, handige hebbedingen? Dan is dit een mooie gelegenheid om nog wat online aankopen te doen. Profiteer tot en met 28 april van 10% korting* op producten van Travel & Thrive. Om gebruik te maken van de korting, vul je bij het afrekenen de actiecode ACSI2021 in.


Ja, deze aanbieding wil ik

  * De korting is geldig op deze vijf productgroepen: letterborden, paspoorthoesjes, bluetooth speakers, strandballen en spelletjes

Kies een andere aanbieding:

25% korting

Korting op een TomTom Go Camper

Kan jij nog wel een navigatiesysteem gebruiken dat is toegespitst op jouw camper? Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 25% korting op een TomTom Go Camper. Je betaalt dan geen € 399,95 maar slechts € 299,96. Wees er snel bij want op is op.

Ja, deze aanbieding wil ik

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

Korting op producten van Travel & Thrive

Mist jouw (kampeer)inventaris nog wat hippe, handige hebbedingen? Dan is dit een mooie gelegenheid om nog wat online aankopen te doen. Op de producten van Travel & Thrive krijg je als lezer van ACSI FreeLife namelijk 10% korting. De korting is alleen geldig op deze vijf productgroepen:
 • Letterborden
 • Paspoorthoesjes
 • Bluetooth speakers
 • Strandballen
 • Spelletjes
Met een letterbord kan je bijvoorbeeld je buren of visite welkom heten. In de webshop van Travel & Thrive kun je kiezen uit vijf ontwerpen. Om je reisdocumenten te beschermen tegen kreukels biedt de webshop negen verschillende paspoorthoesjes aan. De bluetooth speakers zijn er in de kleuren zwart, wit en roze en de strandbal is er in twee versies. Het aanbod spelletjes varieert van Monopoly en Pim Pam Pet tot Ganzenbord en Cluedo. Je hoeft niet bang te zijn dat je een veel te grote doos meekrijgt. De spellen van Travel & Thrive zijn namelijk allemaal verpakt in een zo klein mogelijke doos.

Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 10% korting. De korting is geldig tot en met 28 april en enkel op de vijf beschreven productgroepen. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2021 in.

Korting op spellen van Spellenhuis

Gezelschapsspellen zijn terug van weggeweest. Verander jij de campingtafel ook maar wat graag in een speelveld? Trakteer je partner, je (klein)kinderen of jezelf dan op een leuk gezelschapsspel van Spellenhuis. Dit aanbod bestaat uit dobbelspelletjes zoals Clever maar ook spellen die meer denkwerk vragen zoals Exploding Kittens – een kaartspelletje waarbij je moet zorgen dat je niet explodeert – en Azul, een strategisch tegellegspel met toegankelijke regels dat in 2018 nog is gekozen als winnaar van de Nederlandse Spellenprijs. Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je van 1 januari tot en met 28 februari 10% korting op het assortiment van Spellenhuis*. Vul de actiecode ACSI10 in bij het afrekenen om van de korting gebruik te kunnen maken. * Trading Card Games en andere aanbiedingen of kortingen uitgezonderd.

15% korting op producten van Mepal

Steeds meer campings kiezen er voor het hele jaar open te zijn. Laat jij je ook niet kennen door de sneeuw en temperaturen onder nul en trek jij er ook in de winter graag op uit om een nieuwe regio te leren kennen? Dan wil je jezelf onderweg op ieder moment kunnen trakteren op een lekker warm drankje. In dat geval zijn de isoleerflessen en -bekers van Mepal een must-take with voor je kampeervakantie. Je neemt je warme koffie mee in de isoleerbeker en je ijskoude bruiswatertje in één van de isoleerflessen. Absoluut een favoriet als je avontuurlijk bent ingesteld en graag de campingpoort uitfietst- of wandelt. De isoleerflessen en – bekers zijn ideaal voor koffie, thee of een ander warme lekkernij, maar lenen zich ook uitstekend voor een verfrissend drankje. De flessen en bekers van Mepals isoleerlijn Ellipse zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal en houden jouw drankje zowel koel als warm tot de laatste druppel. Tot en met 31 januari kan je gebruikmaken van de korting door tijdens het afrekenen actiecode ISOLEER15 in te vullen.

20% korting op het CADAC's Camping Kookboek

Wat eten we vanavond? Net als thuis, komt deze vraag ook op de camping bijna iedere dag weer terug. In het CADAC's Camping Kookboek vind je een verzameling van 30 eenvoudig te bereiden gerechten. Van Provençaalse roerbakschotel tot gevulde courgette met tonijn, het enige dat je nodig hebt is de CADAC Barbecue. ACSI-lezers ontvangen 20% korting (van € 14,95voor € 11,96) bij aankoop van dit campingkookboek. Gebruik hiervoor kortingscode ACSI20-20 bij het afrekenen.

20% korting op een Menabo caravanspiegel

Zijn je caravanspiegels aan vervanging toe? De universele caravanspiegel van Menabo is eenvoudig te installeren en zowel voor de linker- als rechterzijde te gebruiken. Je schuift de bevestigingspoten over de autospiegel en zet met bijgeleverde inbussleutel de poten vast. Vervolgens zet je hem vast met het rubber elastiek aan de achterzijde van de spiegel. Zo zit de spiegel stevig vast en blijft hij ook bij harde wind of bij het inhalen van auto's of vrachtwagens goed zitten. Normaal gesproken betaal je € 12,95 per spiegel maar voor lezers van ACSI FreeLife kost één spiegel nu € 10,36.

25% korting op een TomTom Go Camper

Klaar voor het kampeerseizoen? Om je te helpen onderweg gemakkelijk een camping te vinden, hebben ACSI en TomTom de handen ineengeslagen. Vind nu meer dan 9.000 campings met de TomTom Go Camper.
 • Updates via wifi: download de nieuwste kaarten en software met ingebouwde wifi
 • Routes voor campers, caravans en auto’s: ontvang aangepaste routes voor de afmetingen, het gewicht en de maximale snelheid van je voertuig
 • Nuttige plaatsen voor campers, caravans en auto’s: miljoenen nuttige plaatsen, ook afgestemd op campers en caravans
 • TomTom Wereldkaarten
 • TomTom Services via ingebouwde SIM
 • Handsfree bellen
Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 25% korting op de aanschafprijs van dit handige navigatiesysteem. Zorg dat je er op tijd bij bent want op is op. Veel rijplezier gewenst!
Confidental Infomation