ACSI FreeLife

Menu

Korting op spellen van Spellenhuis

Bijvoorbeeld het kaartspel Exploding Kittens

Van

€ 19,95

Voor

€ 17,95

Korting

10%

Gezelschapsspellen zijn terug van weggeweest. Verander jij de campingtafel ook maar wat graag in een speelveld? Neem dan de spellen van Spellenhuis mee op je vakantie. Profiteer van 1 januari tot en met 28 februari van 10% korting op het assortiment* en vul de actiecode ACSI10 in bij het afrekenen.
 

Ja, deze aanbieding wil ik


* Trading Card Games en andere aanbiedingen of kortingen uitgezonderd.

Kies een andere aanbieding:

25% korting

Korting op een TomTom Go Camper

Kan jij nog wel een navigatiesysteem gebruiken dat is toegespitst op jouw camper? Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 25% korting op een TomTom Go Camper. Je betaalt dan geen € 399,95 maar slechts € 299,96. Wees er snel bij want op is op.

Ja, deze aanbieding wil ik

15% korting

Korting op producten van Mepal

Wil jij genieten van je favoriete drankje? De isoleerflessen en –bekers van Mepal zijn ideaal voor koffie of thee maar ook voor een verfrissend drankje. Profiteer van 15% extra korting op deze producten en vul de actiecode ISOLEER15 in bij het afrekenen.

Ja, deze aanbieding wil ik

20% korting

Korting op het CADAC's Camping Kookboek

In dit campingkookboek staan 30 lekkere én eenvoudige gerechten. Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 20% korting op de adviesprijs (€ 14,95) en betaal je dus € 11,96. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI20-20 in.

Ja, deze aanbieding wil ik

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

Korting op een reistassenset

Het inpakken van uw auto begint natuurlijk met de optimale benutting van de laadruimte. De kofferbaktassen van Kjust zijn in dat opzicht ideaal. De tassen zijn namelijk op maat gemaakt per type auto, zodat je de ruimte in de kofferbakruimte altijd optimaal benut. Zo slingeren er geen lossen spullen meer in je kofferbak en kan jij je tas makkelijk in de auto schuiven.

Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 20% korting. Om van de korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het afrekenen actiecode ACSI2020 in.

Korting op spellen van Spellenhuis

Gezelschapsspellen zijn terug van weggeweest. Verander jij de campingtafel ook maar wat graag in een speelveld? Trakteer je partner, je (klein)kinderen of jezelf dan op een leuk gezelschapsspel van Spellenhuis.

Dit aanbod bestaat uit dobbelspelletjes zoals Clever maar ook spellen die meer denkwerk vragen zoals Exploding Kittens – een kaartspelletje waarbij je moet zorgen dat je niet explodeert – en Azul, een strategisch tegellegspel met toegankelijke regels dat in 2018 nog is gekozen als winnaar van de Nederlandse Spellenprijs.

Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je van 1 januari tot en met 28 februari 10% korting op het assortiment van Spellenhuis*. Vul de actiecode ACSI10 in bij het afrekenen om van de korting gebruik te kunnen maken.

* Trading Card Games en andere aanbiedingen of kortingen uitgezonderd.

15% korting op producten van Mepal

Steeds meer campings kiezen er voor het hele jaar open te zijn. Laat jij je ook niet kennen door de sneeuw en temperaturen onder nul en trek jij er ook in de winter graag op uit om een nieuwe regio te leren kennen? Dan wil je jezelf onderweg op ieder moment kunnen trakteren op een lekker warm drankje.

In dat geval zijn de isoleerflessen en -bekers van Mepal een must-take with voor je kampeervakantie. Je neemt je warme koffie mee in de isoleerbeker en je ijskoude bruiswatertje in één van de isoleerflessen. Absoluut een favoriet als je avontuurlijk bent ingesteld en graag de campingpoort uitfietst- of wandelt. De isoleerflessen en – bekers zijn ideaal voor koffie, thee of een ander warme lekkernij, maar lenen zich ook uitstekend voor een verfrissend drankje.

De flessen en bekers van Mepals isoleerlijn Ellipse zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal en houden jouw drankje zowel koel als warm tot de laatste druppel. Tot en met 31 januari kan je gebruikmaken van de korting door tijdens het afrekenen actiecode ISOLEER15 in te vullen.

20% korting op het CADAC's Camping Kookboek

Wat eten we vanavond? Net als thuis, komt deze vraag ook op de camping bijna iedere dag weer terug. In het CADAC's Camping Kookboek vind je een verzameling van 30 eenvoudig te bereiden gerechten. Van Provençaalse roerbakschotel tot gevulde courgette met tonijn, het enige dat je nodig hebt is de CADAC Barbecue.

ACSI-lezers ontvangen 20% korting (van € 14,95voor € 11,96) bij aankoop van dit campingkookboek. Gebruik hiervoor kortingscode ACSI20-20 bij het afrekenen.

20% korting op een Menabo caravanspiegel

Zijn je caravanspiegels aan vervanging toe? De universele caravanspiegel van Menabo is eenvoudig te installeren en zowel voor de linker- als rechterzijde te gebruiken. Je schuift de bevestigingspoten over de autospiegel en zet met bijgeleverde inbussleutel de poten vast. Vervolgens zet je hem vast met het rubber elastiek aan de achterzijde van de spiegel. Zo zit de spiegel stevig vast en blijft hij ook bij harde wind of bij het inhalen van auto's of vrachtwagens goed zitten.

Normaal gesproken betaal je € 12,95 per spiegel maar voor lezers van ACSI FreeLife kost één spiegel nu € 10,36.

25% korting op een TomTom Go Camper

Klaar voor het kampeerseizoen? Om je te helpen onderweg gemakkelijk een camping te vinden, hebben ACSI en TomTom de handen ineengeslagen. Vind nu meer dan 9.000 campings met de TomTom Go Camper.

  • Updates via wifi: download de nieuwste kaarten en software met ingebouwde wifi
  • Routes voor campers, caravans en auto’s: ontvang aangepaste routes voor de afmetingen, het gewicht en de maximale snelheid van je voertuig
  • Nuttige plaatsen voor campers, caravans en auto’s: miljoenen nuttige plaatsen, ook afgestemd op campers en caravans
  • TomTom Wereldkaarten
  • TomTom Services via ingebouwde SIM
  • Handsfree bellen

  • Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 25% korting op de aanschafprijs van dit handige navigatiesysteem. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020, maar zorg dat je er op tijd bij bent want op is op.

    Veel rijplezier gewenst!