ACSI FreeLife

Menu

15% korting op een stedentrip-pakket óf op 3 geselecteerde producten in de webshop van Johnny Jungle

Kampeer je het liefst zo eerlijk en milieubewust mogelijk? Dan ben je bij Johnny Jungle – Eco Social Shop aan het juiste adres.

Van

€ 46,00

Voor

€ 39,10

Korting

15%

Deze webshop is opgericht door Susanne Spanjer en Femke Nijboer. Zij vonden het lastig om duurzame en eerlijke reisproducten te vinden en zijn daarom zelf een shop begonnen. Van backpack, slaapmat, hangmat of tandenborstel, alle producten zijn persoonlijk geselecteerd en getest.

Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 15% korting op dit stedentrip-pakket óf de drie afzonderlijke producten. Ga naar de website van Johnny Jungle en profiteer van de lezerskorting door middel van de code JOHNNYJUNGLE15. De actie loopt tot en met 25 oktober 2022.

Ja, deze aanbieding wil ik

 

Kies een andere aanbieding:

€ 20 korting op de EWO Vitality Filter

Met de producten van WereldWater geef je de kwaliteit van het drinkwater een flinke impuls. Als lezer van ACSI FreeLife krijg je tot en met december 2022 € 20 korting. Gebruik de actiecode WW-ACSI-0622-EVF bij het afrekenen.

Ja, deze aanbieding wil ik

€ 45 korting op een EWO Gourmet systeem

Het EWO Gourmet filter systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Als lezer van ACSI FreeLife krijg je tot en met 31 december 2022
€ 45 korting. Gebruik de actiecode WW-ACSI-0622-EG bij het afrekenen.

Ja, deze aanbieding wil ik

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

Korting op mobiel zonnepaneel

Als je kampeermiddel overdag toch in het zonnetje staat, is het zonde om er niks mee te doen. Met mobiele zonnepanelen sla je deze energie op zodat je accu weer is opgeladen. De BioLite SolarPanel 10+, verkrijgbaar bij Karsten Travel Store, is er zo eentje. Als lezer van ACSI Freelife betaal je tot en met 31 maart slechts € 120,- in plaats van € 149,95. Gebruik de actiecode FreelifeBiolite bij het afrekenen.

€ 20 korting op de EWO Vitality Filter

Met de producten van WereldWater geef je de kwaliteit van het drinkwater een flinke impuls. De EWO Vitality filter is een handig waterfilter wat je makkelijk mee kan nemen en op de kraan kan schroeven.
 • Hij filtert én vitaliseert het water.
 • Vitaliseren zorgt voor waterontharding, waardoor het water zachter wordt, lekkerder wegdrinkt en beter opneembaar is voor het lichaam.
Als lezer van ACSI Freelife krijg je tot en met 31 december 2022 €20 korting. Gebruik de actiecode WW-ACSI-0622-EVF bij het afrekenen.

20% korting op de COBB Pro zwart

Koken met de COBB Pro – een barbecuetoestel op cobblestone of briketjes waarmee je kunt grillen, bakken, braden, wokken én roken - is makkelijk en leuk. Hij gaat makkelijk met je mee naar de camping, het strand of mee op de boot. Overal waar je wilt, kan je lekker koken.
 • De veilige, veelzijdige toestellen van COBB zijn in drie minuten heet.
 • De COBB Pro barbecue is er in vijf kleuren: zwart, aluminiumgrijs, petrol, zalmrood en matzwart.
 • De COBB Pro heeft een grilloppervlak van 30 centimeter, is totaal 32,5 centimeter hoog en weegt 4 kilogram
 • Dankzij het ruime aanbod aan accessoires zoals een breed aanbod aan passende draagtas en een dekselhouder maak je jouw COBB Pro nóg professioneler.
Als lezer van ACSI Freelife krijg je tot en met 31 juli 2022 20% korting. Gebruik de actiecode acsi20% bij het afrekenen.

€ 20 korting op de EWO Vitality Filter

Veilig water in je caravan of camper is geen vanzelfsprekendheid. Met de producten van WereldWater geef je de kwaliteit van het drinkwater een flinke impuls. De EWO Vitality filter is een handig waterfilter wat je makkelijk mee kan nemen en op de kraan kan schroeven. Als lezer van ACSI FreeLife krijg je tot en met december 2022 € 20 korting. Gebruik de actiecode WW-ACSI-0622-EVF bij het afrekenen.

€ 45 korting op een EWO Gourmet systeem

Het EWO Gourmet filter systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Het Gourmet-systeem is verkrijgbaar in drie samenstellingen.
 • Hij filtert én vitaliseert het water.
 • De Basic-serie (richtprijs € 495) wordt geleverd zonder kraan Single- (richtprijs € 565) en Elegance-serie (richtprijs € 695) krijg je er een (eenwegs- of driewegs) kraan bij.
Als lezer van ACSI Freelife krijg je tot en met 31 december 2022 € 45 korting. Gebruik de actiecode WW-ACSI-0622-EG bij het afrekenen..

25% korting op een TomTom Go Camper

Klaar voor het kampeerseizoen? Om je te helpen onderweg gemakkelijk een camping te vinden, hebben ACSI en TomTom de handen ineengeslagen. Vind nu meer dan 9.000 campings met de TomTom Go Camper.
 • Updates via wifi: download de nieuwste kaarten en software met ingebouwde wifi
 • Routes voor campers, caravans en auto’s: ontvang aangepaste routes voor de afmetingen, het gewicht en de maximale snelheid van je voertuig
 • Nuttige plaatsen voor campers, caravans en auto’s: miljoenen nuttige plaatsen, ook afgestemd op campers en caravans
 • TomTom Wereldkaarten
 • TomTom Services via ingebouwde SIM
 • Handsfree bellen
Als lezer van ACSI FreeLife ontvang je nu 25% korting op de aanschafprijs van dit handige navigatiesysteem. Zorg dat je er op tijd bij bent want op is op. Veel rijplezier gewenst!

15% korting op een stedentrip-pakket of 3 geselecteerde producten in de webshop van Johnny Jungle

Kampeer je het liefst zo eerlijk en milieubewust mogelijk? Dan ben je bij Johnny Jungle – Eco Social Shop aan het juiste adres. Speciaal voor lezers van ACSI FreeLife heeft Johnny Jungle het volgende stedentrip-pakket (t.w.v. €46,00) samengesteld.
 • Een koffiebeker gemaakt van hergebruikte koffiebekers.
 • Klimaatneutrale bestekset van Koziol, geproduceerd in Duitsland.
 • Een uitklapbare toilettas van gerecycled plastic van Vaude.
Als lezer van ACSI FreeLife krijg je 15% korting op dit stedentrip-pakket óf de drie afzonderlijke producten. Ga naar ACSIfreelife.nl/lezersaanbieding en profiteer van de lezerskorting door middel van de code JOHNNYJUNGLE15. De actie loopt tot en met 25 oktober 2022.
Confidental Infomation