ACSI FreeLife

Menu

Caravanbed voor meereizende kinderen

Ga jij deze zomer kamperen met jouw (klein)kinderen? Niet alle caravans zijn even goed uitgerust met slaapplaatsen voor kleine kinderen. Met een caravanbed kun je de kleintjes toch een veilige en handige slaapplaats bieden.

Handige klussers gaan soms zelf aan de slag met het bouwen van een kinderbed.

UWIS Caravanbed

“Maar dat hoeft niet meer”, zegt Jurjen Wisselink, de man achter het idee. Zijn bedrijf ontwikkelde in de afgelopen vijf jaar het UWIS Caravanbed. “Het doel was om een ultralicht, superstevig, universeel bed te ontwikkelen dat in iedere caravan past, overdag makkelijk weg te kantelen is en makkelijk te monteren en te demonteren is binnen twee minuten”, aldus Wisselink.

Het bed is in iedere caravan gemakkelijk in te bouwen, door twee gaatjes te boren in de bodem van de bovenkastjes. Het voordeel is dat het bed geen steun uit deze kasten haalt, en er dus ook geen beschadigingen aan het meubilair ontstaan. Als het bed eenmaal in gebruik is, kan er een kind liggen van maximaal 150 centimeter lang en 50 kilogram zwaar. Dat is tot ongeveer 12 jaar.

Materialen

Het caravanbed is gemaakt van stevige, maar hele lichte aluminium buizen. Het doek is gemaakt van polyester. Het bed wordt geleverd inclusief een koudschuim matras van 5 centimeter dik. Alle materialen zijn CE gekeurd, en is daarnaast getest door de Zwitserse keuringsinstantie SGS.

Het caravanbed kost € 389,- inclusief matras en is vanaf medio mei 2016 te koop. Voor meer informatie over het product, een video over hoe het bed te monteren en dealers kijk je op Caravanbed.nl.

Confidental Infomation