ACSI FreeLife

Menu

5 jaar gratis onderhoud bij aankoop Mitsubishi

Sta je op het punt een nieuwe caravantrekker te kopen en voldoet een van de Mitsubishi-modellen aan jouw wensen? Dan is is dit je kans. Tot en met 30 april 2023 krijg je bij aanschaf van een Mitsubishi-auto namelijk 5 jaar gratis onderhoud.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Iedere nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met standaard 5 jaar garantie en 5 jaar pechhulp. De  garantie is de eerste twee jaar onbeperkt het aantal kilometers, de volgende 3 jaar tot 100.000 km. Daar bovenop ontvang je nu tijdelijk bij aanschaf van een Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 5 jaar gratis onderhoud.

Hoe doet Mitsubishi het als caravantrekker?

Twee Mitsubishi-modellen die populair zijn onder caravanbezitters zijn de Eclipse Cross PHEV en de Outlander PHEV. Beide modellen werden eerder uitgebreid onder de loep genomen door autojournalist Mario Vos.

Voorwaarden 5 jaar gratis onderhoud

Deze actie is niet van toepassing op de Intense- en Business Edition uitvoeringen,  fleet- en (private)lease orders, en is niet inwisselbaar tegen contanten. Voor het onderhoud moet gebruik gemaakt worden van originele onderdelen van Mitsubishi Motors.  Uitgesloten zijn vervanging van slijtagedelen, kosten voor reparaties en herstellingen door schade, beschadigingen of steenslag. Het recht van gratis onderhoud is overdraagbaar bij verkoop van het voertuig binnen 5 jaar na de datum van de eerste tenaamstelling.

Praat mee

Praat mee: 5 jaar gratis onderhoud bij aankoop Mitsubishi

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht