ACSI FreeLife

Menu

Ze zijn er bijna klaar voor!

Kennismaken CataloniëDe vier testteams zijn er klaar voor om de  fonkelnieuwe auto en een spiksplinternieuwe caravan op te halen op Camping Droompark de Zanding in Otterlo. Volgetankt, TestTour-stickers erop, extra spiegels bevestigd: aan alles is gedacht. Dinsdag zullen de testteams aankomen in Catalonië. Het is wachten op hun eerste video’s. En het kijken daarvan is leuker dan ooit. Want dit jaar is er een grote winactie rondom de video’s!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Start TestTour 2018

Winactie ‘Raad het woord’

Je leest het goed. We hebben een winactie uitgeschreven. En met fraaie prijzen. Deelnemers maken onder andere kans op een week camperhuur (t.w.v. € 800), een week cabriohuur (€ 440) of een reischeque (t.w.v. € 400). De actie is simpel. We zoeken een woord. Hier vind je alvast drie hints:

  • het woord heeft zeventien letters
  • het woord begint met de letter C
  • het woord heeft te maken met de ACSI FreeLife TestTour

Maar hoe kom je aan de overige letters van het woord? Tussen 5 september en 19 september plaatsen we zestien video’s op onze website. Onder elke video staat een vraag met daarbij twee antwoorden en twee letters. Kies het goede antwoord en noteer de letter van het antwoord dat je gekozen hebt.

Als het goed is, heb je na het kijken van alle video’s zestien letters gevonden. Zet deze letters in de goede volgorde achter de beginletter C om het woord te krijgen wat we zoeken. Stuur je woord in en maak kans op een van die fantastische prijzen. Alles nog eens rustig lezen? Dat kan op de actiepagina.

Veel succes!

Praat mee

Praat mee: Ze zijn er bijna klaar voor!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht