ACSI FreeLife

Menu

De levensgenieters en de stille Volvo XC40

testtourDaar gaan ze! Bert en Veronique rijden soepel met de Volvo XC40 door Zwitserland. Ze zijn onderweg naar de laatste camping van hun TestTour: Camping Jungfrau. ‘Soms moet ik in mijn achteruitkijkspiegel kijken om mezelf te overtuigen dat de caravan er nog aan hangt. De wagen trekt perfect!’

Auteur
Bianca
Datum
ReactiesReageer
Volvo XC40

Bert is heel enthousiast over de auto. ‘Alles is elektronisch en heel makkelijk bedienbaar’. En voor Veronique is er een ander handigheidje: ‘Je kunt de stoelen een stukje uitschuiven, waardoor je wat beter zit. Vooral voor mensen met lange benen is dat handig’, lacht ze.

Handigheidjes voor een caravanner

Maar deze auto biedt de caravanner nog veel meer. Zo zijn Bert en Veronique heel blij met de elektrische trekhaak. Met behulp van een knopje in de kofferbak komt de trekhaak er zo uit vallen. Hierna hoef je hem alleen nog een zetje te geven en je kunt je caravan eraan hangen. ‘Zonder enige moeite’, aldus Bert.

De stilte van elektrisch rijden

‘Soms vraag je je af: rijdt die auto eigenlijk nog? Want je hoort helemaal niks. Voor ons een nieuwe, maar heel positieve ervaring.’ Chauffeur Bert is zichtbaar onder de indruk. Ondertussen schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen via het panoramisch dak van de XC40. Dat maakt een toertocht door de bergen extra mooi. ‘Ja, echt heel leuk’, vertelt Veronique enthousiast. Na een mooie rit komen ze goed aan op Camping Jungfrau. Even een plekje zoeken, de caravan waterpas zetten en dan kan er weer volop genoten worden!

Meer van de Levensgenieters

Wil je nog meer lezen over de heerlijke activiteiten van Bert en Veronique in Zwitserland? Bestel dan ACSI FreeLife magazine 2-2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: De levensgenieters en de stille Volvo XC40

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht