ACSI FreeLife

Menu

Testteam Gezinskampeerders: Harald, Dianne en Duuc

In september vertrekken voor het tweede jaar op rij vier testteams voor de ACSI FreeLife TestTour. In 2018 voert het grootste testavontuur van Nederland naar het Spaanse Catalonië. Harald, Dianne en hun zoon Duuc vormen een jong gezin dat staat te popelen om aan hun allereerste kampeervakantie met caravan te beginnen. Ze zijn als Team Gezinskampeerders een van de hoofdrolspelers tijdens de tour. Tijd voor een kennismaking.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Testteam Gezinskampeerders

Harald (35) van den Boom en Dianne (32) van Dijk uit Herpen zijn op zoek naar vrijheid én een plekje waar Duuc (2) campingvriendjes kan maken. Dan wordt het een fijne vakantie voor het hele gezin. Gelukkig is de Dethleffs C’go 495 QSK helemaal ingericht voor een gezin, met allerlei handigheidjes die het gezinsleven nog wat makkelijker maken. Ze krijgen de Fiat Tipo ter beschikking om de caravan naar Catalonië te brengen.

Hoe lang kamperen jullie al? Kunnen jullie wat meer vertellen over jullie kampeerverleden?

Harald: “De TestTour wordt voor ons de eerste keer waarbij we als gezin gaan kamperen. Voorheen gingen wij met het vliegtuig naar onze vakantiebestemming. Als kleine jongen ging ik met mijn ouders naar onze stacaravan op een camping in Beekbergen.”

Waarom hebben jullie je aangemeld als testers voor ACSI FreeLife?

Dianne: “We willen graag als gezin gaan kamperen. We gaan weleens op bezoek bij familie op de camping en dan zien we Duuc zo fijn en met veel plezier spelen dat we dachten, dat moeten we uitproberen!”

Harald: “Nu willen we graag met een caravan op vakantie gaan. En de TestTour is een superkans om het uit te proberen!”

Wat is voor jullie als Gezinskampeerders belangrijk aan een caravan?

Harald: “De indeling is voor ons heel belangrijk.”

Dianne: “Onze zoon gaat natuurlijk eerder naar bed, dus als we dan ’s avonds de caravan instappen willen we hem niet wakker maken. Dus als de deur aan de voorkant zit, is dat echt super.”

Harald: “Daarnaast willen we onderweg ook een aantal keer stoppen. Omdat Duuc pas twee jaar oud is, willen we hem niet continue in zijn kinderstoeltje laten zitten. Het is dus wel fijn als de caravan een vaste zit heeft. De bagageruimte is natuurlijk ook belangrijk.”

Hoe ziet jullie ideale dag eruit op kampeervakantie?

Dianne: “’s morgens opstaan en samen ontbijten. Dan in de ochtend iets ondernemen, maar in de middag verkoeling zoeken aan het zwembad.”

Harald: “Eigenlijk zien we wel in de morgen wat de dag ons brengt. Niets moet, dat is juist het ultieme vakantiegevoel.”

Dianne: “Het is tenslotte ook de vakantie van Duuc dus als hij de hele dag met zijn campingvriendjes en vriendinnetjes wil spelen, lezen wij gewoon een boek.”

Hoe besteden jullie je tijd tijdens een kampeervakantie?

Harald: “Voor ons is vakantie zeker niet alleen maar luieren. We willen ook graag de omgeving ontdekken als we in een ander land zijn. Hoe is de keuken hier? Hoe leven de mensen?”

Dianne: “Maar een dagje aan het zwembad is voor ons ook goed vertoeven. Of met een mooi boek voor de caravan.”

Naar welke bestemmingen gaan jullie het liefst?

Harald: “Op dit moment hebben we geen voorkeur. We willen graag verschillende landen ontdekken, maar we houden wel van de zon. En het moet een camping zijn die leuk is voor Duuc.”

Welke bestemmingen staan er nog op jullie bucketlist?

Dianne:  “Op dit moment geen specifiek land. Wij zullen in ieder geval niet twintig jaar naar dezelfde camping gaan. Of we moeten natuurlijk net die ene camping tegenkomen waar we ons helemaal thuis voelen.”

Jullie gaan op pad als testers voor ACSI FreeLife. Wat verwachten jullie van de reis?

Harald: “We zijn heel erg benieuwd. Omdat het de eerste keer is dat we gaan kamperen met een caravan wordt het echt een ontdekkingsreis voor ons. Hoe verloopt de reis naar Catalonië? Hoe houdt Duuc het vol?”

Dianne: “We verwachten in ieder geval dat we met een mooie combinatie op pad worden gestuurd en dat alles goed georganiseerd is. En dat we nog lang aan deze vakantie zullen terugdenken.”

Volg de TestTour op de voet

Al zin gekregen in de ACSI FreeLife TestTour 2018? Begin september gaat de reis van start. Tot die tijd lees je op deze site het laatste nieuws, interessante achtergrondartikelen en meer. Met als hoogtepunt natuurlijk de video’s en artikelen van de belevenissen van de team tijdens de TestTour. Houd deze website dus goed in de gaten om helemaal niets te missen. Of volg ons op Facebook!

Praat mee

Praat mee: Testteam Gezinskampeerders: Harald, Dianne en Duuc

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht