ACSI FreeLife

Menu

De stembus voor de ACSI Awards 2024 is geopend!

De digitale stembus is geopend! Vanaf 15 september 2023 kun je stemmen op jouw favoriete camping voor de ACSI Awards 2024. Welke camping verdient een prijs? Jij bepaalt wie er wint!

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
ACSI Awards 2024

Je kan een stem uitbrengen in de volgende categorieën:

1. Leukste camping voor kinderen
2. Mooiste campingzwembad
3. Beste fietscamping
4. Beste camperplaatsen
5. Meest hondvriendelijke camping
6. Camping met mooiste ligging
7. Beste campingrestaurant
8. Camping met het beste sanitair
9. Beste wandelcamping

Stem op je favoriete camping en maak kans op mooie prijzen!

Breng je stem uit en maak kans op onder andere een week kamperen in een luxe SunLodge op camping Birkelt in Luxemburg t.w.v. € 1.426, een elektrische vouwfiets t.w.v. € 860 en een Cobb barbecues t.w.v. € 179.

Zo werkt het stemmen

Stemmen gaat heel eenvoudig via Eurocampings.nl. Ga naar het stemformulier en vul de naam van jouw favoriete camping in. Vervolgens selecteer je de categorie waarin jij vindt dat de camping uitblinkt en geef je jouw persoonlijke beoordeling. Je kunt per camping maximaal drie categorieën selecteren. Stem jij ook? Dan heb je nog de tijd tot 15 januari 2024.

Over de ACSI Awards

Het is voor het derde jaar dat campingspecialist ACSI de gelijknamige Awards organiseert. Met deze verkiezingen wil ACSI excellerende campings extra in het zonnetje zetten. “Het winnen van een ACSI Award is een beloning voor het harde werk. Een goedlopende camping runnen vereist namelijk een tomeloze inzet. En dat mag best extra beloond worden”, vindt ACSI-CEO Ramon van Reine.

De winnende campings ontvangen een stijlvolle award die ze een mooi plekje kunnen geven in de receptie. Ook ontvangt iedere camping een certificaat voor aan de muur. Op Eurocampings.nl zie je bij de zoekresultaten direct of een camping een award heeft gewonnen.

ACSI Awards 2023

Benieuwd naar de winnaars van vorig jaar? Lees dan het bericht over de winnaars van de ACSI Awards 2023.

Welke camping verdient een onderscheiding? Stem nu!

Praat mee

Praat mee: De stembus voor de ACSI Awards 2024 is geopend!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht