ACSI FreeLife

Menu

Winnaars ACSI Awards 2023 bekend!

De winnaars van de ACSI Awards 2023 zijn bekend! Kampeerders in heel Europa hebben tussen september 2022 en januari weer massaal gestemd op hun favoriete campings in acht categorieën. Van de leukste camping voor kinderen tot de camping waar je het lekkerst kunt eten.

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
ACSI-Awards-2023

Na het succes van vorig jaar zet ACSI ook in 2023 de publieksfavorieten in het zonnetje. “Het winnen van een ACSI Award is een beloning voor het harde werk. Een goedlopende camping runnen vereist namelijk een tomeloze inzet. En dat mag best extra beloond worden”, vindt ACSI-CEO Ramon van Reine.

120 Awards

Verspreid over heel Europa reikt ACSI 120 awards uit en worden er ruim 300 eervolle vermeldingen toegekend. Op Eurocampings.nl zie je bij de zoekresultaten direct of een camping een award heeft gewonnen. De winnaars ontvangen een stijlvolle award en een certificaat.

Camping de Paal in Bergeijk is door de stemmers uitgeroepen tot beste camping van Nederland. De winnende campings in Spanje en Portugal worden op een later moment bekendgemaakt en ontbreken nog in het overzicht.

 

Praat mee

Praat mee: Winnaars ACSI Awards 2023 bekend!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht