ACSI FreeLife

Menu

Huttopia opent tweede camping in Nederland

De Franse campingketen Huttopia breidt verder uit naar Nederland. Na camping De Roos aan de Overijsselse Vecht (geopend in 2020) opent Huttopia een tweede nieuwe camping in Nederland. De nieuwste aanwinst van de campingketen heet De Meinweg, ligt vlak bij Roermond en is omgeven door meren en heide.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Camping-Huttopia-De-Meinweg_@Ruben-Drenth

Huttopia heeft het terrein, dat voorheen dienstdeed als camping en vakantiecentrum Elfenmeer, volledig vernieuwd en gerenoveerd in de kenmerkende Huttopia-stijl.  De oorspronkelijke 800 staanplaatsen zijn teruggebracht naar 250, waardoor er meer ruimte is gecreëerd voor de natuur.

Verwarmd buiten- en binnenzwembad

Alle verblijfsplaatsen hebben veel ruimte, waardoor er meer dan voldoende privacy is en er optimaal genoten kan worden van de natuur en het adembenemende uitzicht. De Meinweg heeft een verwarmd buiten- en binnenzwembad en een groot terras waar gasten kunnen relaxen na culturele uitstapjes, wandelingen of fietstochten.

Op slechts 12 kilometer van de nieuwe Huttopia-camping liggen de Maasplassen, waar je in de zomer kan zwemmen, surfen, zeilen en duiken. Het nabije park, Park de Meinweg, biedt een groot netwerk van fietspaden en wandelroutes.

Wat is nou typisch Huttopia?

Heb jij ook wel eens op een Huttopia-camping gelogeerd? Dan zijn we benieuwd wat voor jou zo herkenbaar is aan het kamperen op Huttopia. Laat een reactie achter onder aan deze website.

Praat mee

Praat mee: Huttopia opent tweede camping in Nederland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht