ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: gezinskampeerders

LMC MusicaHarald van den Boom en Dianne van Dijk gingen samen met Duuc voor het eerst kamperen tijdens de ACSI FreeLife TestTour. Wat een ervaring! We kunnen wel stellen dat Catalonië hun hart gestolen heeft, maar geldt dat ook voor de Dethleffs C’go 495 qsk en de Fiat Tipo?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
gezinskampeerders

Een vakantie vol premières

Het jonge gezin uit Herpen was erg nieuwsgierig naar het campingleven. Is de camping de ideale vakantieplek voor hun zoontje Duuc? Tijdens de TestTour is wel gebleken dat het hele gezin geniet van lekker veel vrijheid. Duuc kan spelen in het gras en campingvriendjes maken. En wat te denken van een frisse duik in het zwembad of voor het eerst de zee in! Er was voor dit gezin genoeg te beleven op de camping.

‘Ik denk dat wij volgend jaar echt wel weer teruggaan naar Catalonië’, vertelt Dianne aan het eind van de video enthousiast. Er waren te veel mooie stukjes die nog om een tweede bezoek vragen.

Boer Duuc

Hoogtepunt van de vakantie was zonder meer het bezoek aan boerderij Can Gel. Niet alleen lag deze boerderij op een fantastische plek, ook had Duuc er echt de tijd van zijn leven. ‘Die gaat hier later stage lopen als hij 18 is’, vertelt Dianne lachend.

Naast de boerderij ging het gezin ook een dag mee met een herder uit de regio, werd er gekanood voor de kust van badplaats Salou en deden ze een dagje yoga. ‘Ik ben zeer verrast door de gastvrijheid van de mensen hier’, zegt Harald, ‘en de omgeving. Echt super.’

Boven verwachting

Doordat de Dethleffs C’go 495 qsk zo enorm ruim was, Duuc zijn eigen slaapkamertje had en er heerlijk gekookt kon worden in de caravan waren Harald en Dianne zeer te spreken over hun eerste caravanervaring. En dan hebben we het nog niet eens over de lekkere bedden gehad!

Meet en greet

Als je Harald, Dianne en Duuc op de voet gevolgd hebt, dan heb je waarschijnlijk al een aardig beeld van hun reis. Maar alle belevenissen en uitgebreide testervaringen lees je op je gemak terug in de komende edities van het ACSI FreeLife magazine. Daarin staan verhalen en foto’s die nog niet eerder op de website zijn verschenen.

Maar nog leuker is het natuurlijk om ze in het echt te ontmoeten! Onze gezinskampeerders staan in het weekend van 13 en 14 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze zitten nog vol verhalen. Stel ze zeker ook al je vragen en bekijk de caravan waarmee ze op reis zijn geweest. We maken hun exacte locatie op de beurs hier nog bekend. Zien we je daar?

Praat mee

 1. T

  Mag deze auto zo’n grote caravan trekken?
  caravan max 1700 kg belast. auto max 1500 kg geremd trekken.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Eindvideo: gezinskampeerders

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht