ACSI FreeLife

Menu

We gaan bijna van start!

Kennismaken CataloniëNog maar een paar dagen. De ACSI FreeLife TestTour 2018 staat nu echt op het punt van beginnen. De vier teams zullen in Catalonië uitgebreid kennismaken met de vier provincies Lleida, Tarragona, Barcelona en Girona. Ieder met zijn eigen karakter en geschiedenis. Laat je hier alvast verleiden door de schoonheid van Catalonië …

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Video Catalonië

2018 is het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Het Catalaans Verkeerbureau steunt dit initiatief en heeft 2018 officieel uitgeroepen tot het Jaar van Kunst en Cultuur. Doel is om het cultureel toerisme in Catalonië extra onder de aandacht brengen. Bovenstaande video is hier speciaal voor gemaakt. Hier lees je meer over de verschillende initiatieven.

Volg de TestTour op de voet

Lees het laatste nieuws, interessante achtergrondartikelen en meer op deze site. Met als hoogtepunt natuurlijk de dagelijkse video’s en artikelen van de belevenissen van de vier teams tijdens de TestTour. Houd deze website dus goed in de gaten om helemaal niets te missen. Of volg ons op Facebook!

 

Praat mee

Praat mee: We gaan bijna van start!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht