ACSI FreeLife

Menu

De ACSI FreeLife TestTour trekt verder!

De ACSI FreeLife TestTour 2023 is weer onderweg! De TestTour-karavaan – twee gloednieuwe auto-caravancombinaties en twee al net zo nieuwe campers – komt maandag 21 augustus aan op de eerste campings in Emilia-Romagna in Italië. Hun avonturen kun je dagelijks volgens via ACSI FreeLife op Instagram en Facebook. Benvenuti in Italia!

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
TestTour_Emilia Romagna

Eerder deze zomer waren we al in de Franse  Jura, inmiddels is de TestTour-karavaan in weer een nieuwe samenstelling onderweg naar Italië. Vanaf prachtige campings, niet ver van de langgerekte zandstranden van de populaire vakantieregio, ontdekken de vier testteams tot en met vrijdag 1 september La Dolce Vita. Ze maken onder meer fiets- en boottochten, bezoeken mooie plaatsen, genieten van culinaire hoogstandjes en voor de gezinskampeerders staat een dagje in het grootste pretpark van Italië op het programma.

Gloednieuwe campers en caravans

Actievelingen Eva en Mark testen onderweg en op de camping de Hymer Grand Canyon, de tweede camper, een stoere Carado Ford 4×4 CV590, biedt in Italië onderdak aan levensgenieters Ton en Tonny. Ouders Heidi en Christiaan en hun kinderen Kaylee (11) en Jesse (8) verblijven in de ruime gezinscaravan Dethleffs C-Joy 480QLK. Cultuurliefhebbers Marja en Vincent trekken vast een hoop bekijks met de gloednieuwe Eriba Touring 542 Colour Edition, een retro caravan in een modern jasje.

Krachtige trekauto’s

Mazda levert twee krachtpatsers die de caravans door Italië trekken. De gezinskampeerders reizen met de Mazda CX5 en de cultuurliefhebbers stappen in de royale Mazda CX-60.

FreeLife-redacteuren Timo en Berrit en onze film- en fotocrew reizen de komende twee weken met de testteams mee om alle belevenissen vast te leggen in tekst en beeld. Houd onze website dus goed in de gaten voor de leukste blogs en video’s.

Volg de TestTour op de voet

Kun je niet wachten om mee te genieten? Via ACSI FreeLife op Instagram doen we dagelijks verslag van de avonturen in Emilia-Romagna. En hou ook onze Facebook-pagina in de gaten voor regelmatig een kijkje achter de schermen.

Eerdere edities

ACSI FreeLife organiseert sinds 2017 ieder jaar de TestTour. In de afgelopen jaren hebben meerdere testteams de mooiste regio’s in Europa ontdekt. Zo waren we vorig jaar de regio Istrië in Kroatië en Wallonië. Benieuwd naar alle TestTours? Hier vind je alle video’s en artikelen over de vorige edities.

Praat mee

Praat mee: De ACSI FreeLife TestTour trekt verder!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht