ACSI FreeLife

Menu

Volg de ACSI FreeLife TestTour-karavaan 2023 op de voet!

Logo TestTour nieuwDe ACSI FreeLife TestTour-karavaan is onderweg! Van 29 juli tot 4 augustus ontdekken twee testteams met gloednieuwe caravan en auto het Franse departement Jura. Later in augustus toeren vier testteams door de Italiaanse regio Emilia-Romagna. Wil je alvast meegenieten van hun avonturen? Volg alle belevenissen dan via Instagram en Facebook.

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
Jura

Wie wil dat nou niet, een gloednieuwe camper of caravan met auto testen in een prachtige omgeving? De deelnemers aan de TestTour 2023 bedachten zich dan ook geen moment. Team Actieve levensgenieters Bert en Veronique en de familie De Vries installeren zich zaterdag op de camping in de Jura, een prachtige groene regio in het oosten van Frankrijk. Klaar voor een weekje vol leuke activiteiten.

Van Dinopark tot zip-line

De Jura heeft alles in huis voor een actieve én ontspannen kampeervakantie. Zo wordt er gewandeld, een dinopark bezocht, roetsjen ze met een zip-line de berg af en wordt er gesmikkeld van kaasfondue. Ondertussen testen de teams op de camping de Bürstner Premio 455TS en LMC Tandero 480D en onderweg de caravantrekkers Mitsubishi Eclipse Cross PHEV en de Nissan X-Trail.

Maar eenmaal terug is het nog niet gedaan met de TestTour 2023. Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 1 september toeren we door de Italiaanse regio Emilia-Romagna waar vier testteams genieten van La Dolce Vita. Onderweg testen de teams een auto-caravancombinatie of camper. Daarover later meer!

Volg de TestTour op de voet

De FreeLife-redacteuren en onze filmcrew reizen mee naar de Jura en Emilia-Romagna om alle belevenissen vast te leggen in tekst en beeld. Houd onze website dus goed in de gaten voor de leukste blogs en video’s.

Kun je niet wachten om mee te genieten? Via ACSI FreeLife op Instagram krijg je tijdens de TestTours dagelijks een voorproefje! En hou ook onze Facebook-pagina in de gaten voor regelmatig een kijkje achter de schermen.

Eerdere edities

ACSI FreeLife organiseert sinds 2017 ieder jaar de TestTour. In de afgelopen jaren hebben meerdere testteams de mooiste regio’s in Europa ontdekt. Zo waren we vorig jaar de regio Istrië in Kroatië en Wallonië. Benieuwd naar alle TestTours? Hier vind je alle video’s en artikelen over de vorige edities.

Praat mee

Praat mee: Volg de ACSI FreeLife TestTour-karavaan 2023 op de voet!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht