ACSI FreeLife

Menu

Ysin Opera

De Opera is een mobiele designsuite van eenzame klasse. In slechts enkele minuten laat zij haar karakteristieke lijnen zien en staat zij vlak en stevig op haar steunen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
ysinopera

Design

De teakhouten veranda nodigt u uit om aan boord te komen, alwaar u zich kunt verbazen over zoveel luxe en aandacht voor detail. Zoals twee elektrisch verstelbare bedden die eenvoudig een worden. Een boiler die warm water levert voor keuken, fonteintje en (buiten)douche. Heteluchtverwarming. Een keramisch toilet. Een koelkast met bovenlader. En energiezuinige LED-verlichting, van luifel tot vloer.

De Opera biedt u de gemakken van een compleet vakantieverblijf. Hierbij vormt de elegante afwerking met eersteklas materialen als eikenhout, roestvrij staal en leder het bewijs van haar exclusieve karakter.

Rijden met de Opera

Rijden met de Opera is als een verlengstuk van de auto. Door de grote spoorbreedte, de dubbele as, de hydraulische schokdempers, en het zeer lage zwaartepunt is de stabiliteit van de combinatie geweldig. Slechts in het gaspedaal voelt u, dat er extra gewicht achter hangt. De breedte en de hoogte van de wagen garanderen een onbelemmerd uitzicht naar achteren; er zijn geen extra buitenspiegels vereist.

Ondertussen is de Opera reeds bekroond met de Wallpaper Design Award 2010 en de Duitse Caravaning Design Award 2010/2011.

Praat mee

 1. LR
  Leonard Rensen

  Mijn ervaring: caravaneigenaren begrijpen helaas vaak dit concept niet omdat ze vinden dat een vouwwagen goedkoper moet zijn dan een caravan.

  Reageer
  0
  0
 2. LR
  Leonard Rensen

  Een fantastische vouwwagen voor kampeerders die graag onder tentdoek verblijven en luxe en gemak belangrijk vinden.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Ysin Opera

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht