ACSI FreeLife

Menu

Isabella presenteert speciale luifel voor de Penta-voortent

Isabella zet voor het nieuwe modeljaar een luifel op de markt die speciaal bedoeld is voor de populaire Penta-voortent. Daarnaast presenteert de Deense fabrikant de Buddy, een uitbreiding van je luifel. Een overzicht van de belangrijkste nieuwtjes.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Isabella Penta

Op verzoek van diverse kampeerders heeft Isabella een luifel (€ 1.329, zie foto hierboven) ontwikkeld die precies aansluit bij de vijfhoekige Penta-voortent. Voor extra stevigheid heeft deze luifel een zogenaamd Megaframe en gelaste hoeken.

De Buddy voor je voortent

Met de Buddy richt Isabella zich nu ook op ontwikkeling van slimme oplossingen voor camperaars. De Buddy (€ 1.349) bestaat uit twee zijwanden en een front (vanaf € 450), die je aan de luifel van de camper of caravan vastmaakt, waardoor je zelf kan kiezen welke van de drie delen je gebruikt en je zo een flexibele leefruimte onder de luifel creëert.

Het front is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, zodat je kunt kiezen voor een afgesloten leefruimte onder de volledige luifel of voor zowel een afgesloten leefruimte als een overdekt terras.

Speciaal ontworpen tunnels voor verbinding camper en tent

Daarnaast wordt de Isabella Air X-Tension (€ 1.634) – de vrijstaande opblaasbare voortent voor campers die vorig jaar werd gepresenteerd – uitgebreid met twee speciaal ontworpen tunnels (€ 165 per tunnel), zodat de camper en tent precies zijn verbonden. De Air X-Tension is zo voor nog meer verschillende campers geschikt.

“De klant wil niet meer dat universele”, benadrukt Roel Reineman van Isabella Nederland. “Ze willen producten die precies passen bij kampeermiddel zonder dat ze na aankoop moeten improviseren. Vandaar dat we deze tunnels hebben ontwikkeld.”

Air X-Tension

Een ander nieuwtje van Isabella tot slot is de lamp op zonne-energie voor windschermen (2 stuks € 79). De lamp kun je op de pennen aan de bovenkant van je Isabella-windscherm bevestigen, maar je kunt hem ook voor sfeerverlichting op de campingtafel gebruiken. De lamp wordt opgeladen via het zonnepaneel aan de bovenkant of via de USB-kabel. Als het donker wordt, doe je voor een gezellige sfeer de lamp op zonne-energie aan met de touch-knop.

Praat mee

Praat mee: Isabella presenteert speciale luifel voor de Penta-voortent

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht