ACSI FreeLife

Menu

Holtkamper opent nieuw vouwwagencentrum in Emmen

Tent Trailer Center Basecamp. Dat is de naam van de nieuwe thuisbasis en productielocatie van de Nederlandse vouwwagenmerken Holtkamper en Easy Carvanning in Emmen, die woensdag 6 april 2022 werd geopend. ACSI FreeLife was erbij.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Basecamp Emmen_Campfire Group
Easy Carvanning TakeOff_tent trailer center

Het pand aan de Paganelstraat in Emmen staat vol met nieuwe modellen van deze merken zoals de innovatieve Easy Carvanning TakeOff, een cross-over tussen een vouwwagen en een caravan. De nieuwe tenttrailers zijn alleen op afspraak van dichtbij te bekijken.

Productie, showroom én service

Naast de showroom op de eerste verdieping bevindt zich op deze locatie ook de servicewerkplaats. De productie van de nieuwe tenttrailers vindt plaats op de begane grond.

“De populariteit voor kamperen is de afgelopen paar jaar – mede onder invloed van de coronapandemie – verder toegenomen”, vertelt Niels Gerrits van Tent Trailer Center Basecamp. “Lichte compacte kampeerconcepten winnen aan populariteit omdat hedendaagse trekauto’s meer en meer uitgerust zijn met kleinere energiezuinige motoren en/of elektrische aandrijving.”

Easy Carvanning TakeOff_tent trailer center

“Als Campfire Group hebben we met het introduceren van ons tweede eigen merk Easy Caravanning (naast De Vouwwagenspecialist red.) eind 2019 onze groei verder zien toenemen. Ook voor de komende jaren staan allerlei nieuwe projecten op stapel die deze strategie verder kracht bij moeten zetten. Het was daarom ook vanuit capaciteitsoogpunt de hoogste tijd om te verhuizen naar een andere, grotere productielocatie.”

Andere Tent Trailer Centers

Tent Trailer Center Basecamp in Emmen is niet het enige vouwwagencentrum van de Campfire Group waar Holtkamper en Easy Caravanning dus deel van uitmaken. Ook in Boxtel en Utrecht vind je zo’n Tent Trailer Center. Deze drie locaties stonden voorheen bekend als Holtkamper Emmen, Holtkamper Utrecht en De Vouwwagenspecialist Boxtel.

Met het oog op de samenwerking tussen de drie Nederlandse merken heeft de Campfire Group met Tent Trailer Centers gekozen voor een nieuwe herkenbare naam.

Deel jouw vouwwagenervaring

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe of tweedehands vouwwagen? ACSI FreeLife is razend benieuwd waar je allemaal tegenaan loopt in het koopproces en hoe zo’n tenttrailer uiteindelijk bevalt. Mail ons en wie weet lees je jouw ervaringen terug in een van de komende uitgaven van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Holtkamper opent nieuw vouwwagencentrum in Emmen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht