ACSI FreeLife

Menu

Primeur: Een kijkje in de TakeOff vouwcaravan van Easy Caravanning

In 2019 presenteerden we in ACSI FreeLife magazine 7 de primeur van de TakeOff vouwcaravan van Easy Caravanning die dat jaar op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs voor het eerst te zien was. Het prototype van toen is intussen in productie genomen en aan ACSI FreeLife wederom de primeur om als eerste met de kakelverse TakeOff Sport op pad te gaan!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

De TakeOff stond al een tijdje op ons wensenlijstje om uit te proberen. De vouwcaravan heeft namelijk het beste van twee werelden in zich. Namelijk de luxe van een caravan en het opzetgemak van een vouwwagen. De bedenker van deze crossover van toercaravan en vouwwagen, Maarten de Roos van Easy Caravanning, wil een nieuwe generatie actieve kampeerders aanspreken die ieder moment klaar voor vertrek kan zijn.

Ready for TakeOff?

Valt het weer tegen? Dan vouw je je kampeermiddel weer in en ben je Ready for TakeOff naar de volgende plek. In dertig seconden staat je vakantiehuis op wielen weer klaar voor gebruik. Dat is ook bijzonder handig als je onderweg bent en snakt naar een kop koffie op de parkeerplaats. Het innvoatieve ontwerp is in 2021 bekroond met de prestigieuze European Innovation Award, een award waarbij een jury van verschillende toonaangevende kampeertijdschriften, waaronder ACSI FreeLife magazine, de winnaars kiest.

Moeder natuur

De van buiten gestroomlijnde wagenbak van de TakeOff vormt een mooie combinatie met de Dacia Sandero die we tot onze beschikking hebben (hierover zal autojournalist Mario alles vertellen in ACSI FreeLife 7-2021). Hoewel we utieraard het plan hebben om de vouwwagen op een idyllische plek te parkeren en volledig onder de loep te nemen, gooit moeder natuur met al haar regen roet in het eten. Qua testlocatie wijken we voor het gemak daarom even uit naar het magazijn van ACSI (check de video!). Daar hebben we alle ruimte om de TakeOff van binnen en van buiten te bestuderen. En dat is nodig, want om de TakeOff in de beloofde tijd in- en uit te kunnen klappen is het bestuderen van de, overigens heel duidelijke, gebruikershandleiding een must.

Maarten de Roos bedacht de TakeOff samen met Rikus Hoving. Beiden zijn fervente kampeerders die ooit samenwerkten bij Kip Caravans. Ze hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring in de maakindustrie van mobiele kampeermiddelen. In het artikel in editie 6-2021 leggen de bedenkers uit wat de voordelen zijn van de TakeOff. Check de video voor een impressie van de TakeOff Sport en het inklappen.

bestel magazine

Video impressie TakeOff Sport

Confidental Infomation