ACSI FreeLife

Menu

Daktent kamperen met een Porsche 911, het kan!

Een stoere terreinwagen met een lijvige slaapconstructie op het dak. Dat is het imago van daktentkamperen. Toch heb je allang geen flinke SUV meer nodig om op je auto te slapen. Zo biedt Porsche nu zelfs een daktent aan voor de 911.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Daktent Porsche 911

Fans van het iconische racemonster noemen het misschien heiligschennis, maar een blikvanger is de combinatie in ieder geval wel. De tent is binnen tien minuten op te zetten en omhult een bed van 210 x 130 cm. Je kunt met de glamour-daktent van Porsche de camping opscheuren voor € 5.491,90.

Andere nieuwe daktent: Thule Approach

Een andere nieuwkomer in daktentenland is de Thule Approach (vanaf
€ 2.549,95), ongeacht welk type auto je rijdt. Dankzij innovatieve montagebeugels kun je de tent in slechts enkele minuten op je dak installeren – en hij is slechts drie minuten opgezet. De grote vensters zorgen ervoor dat de tent koel en goed geventileerd blijft maar bieden bovenal een fantastisch zicht op de sterrenhemel.

Thule Approach_dakentDe Thule Approach daktent

Het daktentfestival

Benieuwd op welke autodaken je nog meer een tent kunt opzetten? Op ACSIFreeLife.nl hebben we de afgelopen jaren uitgebreid geschreven over deze vorm van kamperen. Wist je bijvoorbeeld dat er sinds 2018 ieder jaar een speciaal daktentfestival wordt georganiseerd?

Praat mee

Praat mee: Daktent kamperen met een Porsche 911, het kan!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht