ACSI FreeLife

Menu

Campooz komt met ‘langslaper’ vouwwagen

Niet naast het bed instappen maar aan het voeteneinde. Dat kan met de nieuwe vouwwagen Sleepy Joe van het Nederlandse merk Campooz.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Campooz Sleepy Joe vouwwagen

Hierdoor hoef je niet meer over elkaar heen te stappen voor een toiletbezoek midden in de nacht. De Sleepy Joe (vanaf € 7.950) klap je in de lengte uit en is geschikt voor twee of vier personen. Je kan net als bij de andere Campooz-modellen kiezen tussen een Trekking-variant met zonneluifel en een Camping-variant met voortent.

Gewicht

De 80 tot 130 centimeter hoge slaapcabine is voorzien van een kingsize-matras van 170 x 210 x 10 centimeter. De Sleepy Joe heeft een leeggewicht van 300 kilogram en een maximumgewicht van 450 kilogram.

Volop bagageruimte binnen handbereik

Voortaan zijn alle Campooz-modellen uitgevoerd met het Easy Load-systeem, waardoor je bent verzekerd van 1.300 liter bagageruimte binnen handbereik – via de achterklep, het bedluik en van bovenaf – zonder dat je de tent hoeft open te vouwen.

Special over vouwwagens en tenten komt er aan

Voor de vouwwagenliefhebbers onder ons, kunnen we alvast verklappen dat er voor ACSI FreeLife 1-2021 een vouwwagen- en tentenspecial in de maak is. Deze eerste editie van ACSI FreeLife magazine komt in de week van 4 januari uit en staat dus vol met nieuws, trends en testverhalen over vouwwagens, tenten, daktenten en voortenten.

Praat mee

Praat mee: Campooz komt met 'langslaper' vouwwagen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht