ACSI FreeLife

Menu

We zijn er (bijna)!

De Max-kampeerkaravaan doet dit jaar Corsica en Sardinië aan voor de populaire kampeersoap We zijn er bijna! De camera’s draaien inmiddels om de avonturen van de 23 gepensioneerde echtparen vanaf de start van de rondreis op het Franse eiland deze week vast te leggen.

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
e zijn er Bijna_omroep Max

Tijdens de twaalfde editie van het kampeerprogramma van Omroep Max doen de deelnemers met hun campers en caravans twee landen aan. Corsica hoort immers bij Frankrijk, Sardinië is Italiaans grondgebied.

Dorpjes en stranden

De aftrap van de 33-daagse tour is deze week op Corsica, dat bekend staat om zijn grillige bergmassieven, vestingsteden, uitgestrekte stranden en pittoreske havenplaatsjes. Sardinië, iets zuidelijker gelegen in de Middellandse Zee, heeft een nog net wat warmer mediterraan klimaat. Ook hier vind je aantrekkelijke dorpjes en heerlijke stranden.

Kustweg op Corsica
Kustweg op Corsica.

Op de campings onderweg zullen de kampeerders hun onderkomens op wielen weer regelmatig voorzien van een poetsbeurt en ’s avonds aan tafel schuiven voor een al dan niet Hollandse maaltijd. Presentatrice Martine van Os voelt de kampeerders onderweg traditiegetrouw aan de tand over hun belevenissen tijdens de ACSI Kampeerreis.

Te zien in augustus

Zoals nu gepland is We zijn er bijna! op Corsica en Sardinië vanaf 21 augustus zes weken lang te zien op NPO1. Het vorige seizoen speelde zich af in Spanje. Over deze Grand Tour maakte ACSI FreeLife zes exclusieve achtergrondverhalen.

Praat mee

Praat mee: We zijn er (bijna)!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht