ACSI FreeLife

Menu

Ready, set… Camp!

Kamperen betekent vrijheid. Bevalt het ergens niet? Dan ben je zo weer weg! Herzog brengt voor deze reizende kampeerders een nieuwe luifel op de markt: de Travel Star Light.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
TravelStarLight

De luifel van is de vierde in de Travel Star lijn van de Duitse voortentenfabrikant. De Travel Star Light van Herzog is gemakkelijk op te zetten en weer af te breken. Na het uitrollen van de luifel kun je de aluminium staanders en dakliggers eenvoudig uitspannen.

Etui-luifel

Het is een zogenaamde ‘etui-luifel’ met twee schuine zijwanden. Via klittenband kun je de zijwanden aan het dak bevestigen. Deze zijwand kun je ook afsluiten door de extra driehoeken aan te ritsen. Voor extra stabiliteit zijn er nog optionele stormbanden bijgevoegd.

Je kunt droog zitten en beschermd tegen de zon, zonder gelijk een hele voortent op te hoeven zetten. De etui blijft aan de caravan hangen en kun je binnen tien minuten opzetten of afbreken.

Ten Cate

De tent is gemaakt van Ten Cate doek. Omdat de luifel in eigen fabriek wordt geproduceerd, is de etui-luifel in elke breedte verkrijgbaar. Zo kun je dus altijd de maximale breedte van de rechte rail van de caravan gebruiken. De Travel Start Light etui-luifel is verkrijgbaar vanaf € 325,-. Voor dit bedrag krijg je een 250 cm brede luifel, inclusief de twee schuine zijwanden.

Meer informatie over de Travel Star Light vind je op de website van Herzog. De showroom van Herzog staat sinds november 2015 in Assen. Het is de eerste showroom waar alle modellen van de Duitse fabrikant te vinden zijn.

Praat mee

Praat mee: Ready, set… Camp!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht