ACSI FreeLife

Menu

Herzog opent showroom

Het Duitse bedrijf Herzog Vorzelte (Herzog Voortenten) opent deze week een showroom in Assen. Het is voor het eerst dat alle modellen van het merk in een ruimte in Nederland te zien zijn.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De voortenten voor 2016 zijn naar eigen zeggen sportiever geworden zonder af te wijken van de hoge kwaliteitseisen van ISO gecertificeerde bedrijven. Onder andere de modellen Travel Star, Engadin, Classic, Toscana, Varius en Zipp Off zie je in de showroom.

Showroom met alle Herzog voortenten

Hoewel er meer showmodellen van Herzog in Nederland staan, is dit de eerste showroom waar alle verschillende modellen te vinden zijn. “Het is de eerste en enige showroom van Herzog in Nederland. Best bijzonder dus”, vindt John Hilarius, de Nederlandse vertegenwoordiger van het merk. Hij is zelf iedere vrijdag in Assen aanwezig van 9.30 tot 17.00 uur om advies te geven. Nadat je een tent hebt uitgezocht, wordt deze bij de eigen caravan- of kampeerartikeldealer geleverd.

Specialist

Herzog Voortenten bestaat inmiddels ruim vijftig jaar en is specialist op het gebied van voortenten voor zowel stacaravans als caravans en buscampers. De showroom is ingericht in hal 2 van Caravan Centrum Peelo aan de Zeilmakerstraat 8-10 te Assen. Meer informatie over de Herzog voortenten vind je op de website van het merk.

Praat mee

Praat mee: Herzog opent showroom

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation