ACSI FreeLife

Menu

Stoerder dan een Crawler Batu 535 wordt een caravan niet

Veel stoerder dan een Crawler Batu 535 wordt een caravan niet. Met zijn hoekige vormen en grofgenopte terreinbanden op een dubbele as, is het de perfecte metgezel voor een landrover of een ruige pick-up. Zoals de Ford Ranger Raptor die hem hier trekt.

Auteur
Mario Vos
Datum
ReactiesReageer
Crawler Batu
Crawler Batu

De uit Turkije afkomstige Crawler Batu 535 weegt leeg al 1.730 kilogram en mag worden beladen tot 2.700 kilogram. Het stoere uiterlijk van de Batu 535 is geen schone schijn, want de vier onafhankelijk verende wielen hebben samen acht schokdempers en optioneel luchtvering, om ongebaande paden te kunnen verkennen. De vrij sobere inrichting van deze Crawler past bij het wildkamperen.

Prijs van de Crawler Batu 535

Met een dunne matras op een metalen plaat voor het tweepersoonsbed, een zitbank die tot smalle eenpersoonsbedjes kan worden omgebouwd en de ongeïsoleerde aluminum wanden.

De sterke frameconstructie van de Batu 535 maakt het mogelijk om veel luiken, deuren, ramen en uitklapbare onderdelen te gebruiken. De halve achterkant kan open om tijdens het koken van buiten te genieten. De Crawler Batu 535 is in ons land te koop bij MenKnow Adventures in Amsterdam vanaf € 83.350,85.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

Nog meer stoere jongens, overzicht 4×4 campers

Als je niet op het eerste glibberige grasveld wilt stranden en avontuurlijk bent ingesteld, dan is een vierwielaangedreven camper een goede optie. ACSI FreeLife heeft twee van deze ruige jongens voor je naast elkaar gezet!

Praat mee

Praat mee: Stoerder dan een Crawler Batu 535 wordt een caravan niet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht