ACSI FreeLife

Menu

De LMC Sassino 460 E is een comfortabele, lichtgewicht caravan

Op zoek naar een betaalbare, comfortabele caravan in middenklasse formaat die niet al te zwaar is? Dan kom je bijvoorbeeld uit bij de LMC Sassino 460 E, die tijdens de trekautotest aan de trekhaak van de Suzuki S-Cross hing. Mooie gelegenheid om deze caravan van binnen te bekijken.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
LMC Sassino 460 E_exterieur

Caravans zijn er de laatste jaren niet bepaald lichter op geworden. We willen steeds meer luxe en uitrusting en dat betekent extra gewicht. Daar hoort dan weer een grotere, sterkere trekauto bij, maar niet iedereen zit het zitten om met een grotere, duurdere trekauto aan te schaffen. LMC speelt hier slim op met de lichte Sassino-reeks.

Lichtgewicht van net iets meer dan 900 kilogram

De tweepersoons 460 E is een van de vijf modellen uit deze serie (zoals de Sassino 430 D die in 2022 getest werd tijdens de ACSI FreeLife TestTour in Kroatië) en heeft twee enkele bedden. Van deze ligoppervlakken kun je eenvoudig een tweepersoonsbed maken door de lattenbodem uit te rollen. Heb je een extra slaapplaats nodig? Dan kun je de zithoek eenvoudig ombouwen tot bed. Rijklaar weegt de Sassino 460 E net iets meer dan 900 kilogram en je mag ‘m beladen tot 1.200 kilogram.

Standaard een uitzetbaar raam aan boord

De bodem, het dak, de achterkant en de front zijn gemaakt van vezelversterkte kunststof, ook wel GFK genoemd. Bovendien heeft deze Sassino aan de voorkant standaard een uitzetbaar raam aan boord.

Bekijk de video

Wil je weten wat er nog meer is opgevallen aan deze LMC Sassino 460 E? Bekijk dan de video die je hierboven kunt aanklikken en lees het hele artikel in ACSI FreeLife 4-2023.

Praat mee

Praat mee: De LMC Sassino 460 E is een comfortabele, lichtgewicht caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht