ACSI FreeLife

Menu

Kleine caravan Kip Shelter krijgt jubileumversie

Kip Caravans uit Hoogeveen bestaat 75 jaar. De Nederlandse caravanbouwer komt in 2024 daarom met een jubileummodel van de Kip Shelter. Wat zijn de kenmerken van deze gelimiteerde, kleine caravan?

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Kip Shelter jubileumeditie 2024
Kip Shelter_Jubileumeditie_voorzijde

Aan de buitenkant zitten de verschillen ‘m in de vorm van een crème-pastelgroene beplating en de vintage wielen. Ook in het interieur komt de retrostijl terug. Voor de bekleding van je zithoek kun je kiezen uit twee retrokleuren: oranje en groen.

Retro hefdak van De Waard

Last but not least: de jubileumeditie van de Kip Shelter is voorzien van een speciaal hefdakdoek én luifel. De stijl en kleur van dit De Waard tentdoek sluit weer aan bij de retro-uitstraling van deze minicaravan. De luifel kun je dankzij de afritsbare windschermen flexibel gebruiken.

Gewicht en maten

En dan het aspect waarmee Kip zich pas echt onderscheidt. De jubileumeditie van de Shelter heeft een leeggewicht van zo’n 620 kilogram. Je mag hem beladen tot maximaal 750 kilogram. De compacte jongen is 460 cm lang, 185 cm hoog en 219 cm hoog.

Prijs jubileumeditie Kip Shelter

De jubileumuitvoering van de Kip Shelter is helaas niet bepaald goedkoop. De stoere minicaravan staat in de online configurator van Kip Caravans te koop vanaf € 25.500. De reguliere Kip Shelter, die in 2019 nog uitgebreid werd getest door ACSI FreeLife, is met een vanafprijs van € 17.950 een stuk goedkoper.

Kip Shelter_Jubileumeditie_luifel_fietsen_retroDe jubileumversie van Kip kenmerkt zich door een retro uitstraling met een crème-pastelgroene beplating en een oranje hefdak én luifel van De Waard.

90 jaar Kip Caravans

Wil je meer weten over het 90-jarige jubileum van de enige Nederlandse caravanbouwer die nog over is? Lees dan het uitgebreide artikel over 90 jaar Kip Caravans en bekijk de bijbehorende video op de website van Kip Caravans.

Kip Shelter occasions

Ga jij toch liever voor een tweedehands caravan in plaats van zo’n nieuwerwets model? Check dan maar eens uitgebreide aanbod op de occasion-pagina van ACSI FreeLife.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood nieuw

Op zoek naar de nieuwste caravantests en kampeerinfo?

 • Lees alles in ACSI FreeLife
 • 3 nummers voor slechts €10,-
 • Loopt automatisch af
Meer info

Praat mee

 1. B

  Belachelijk veel geld voor zo,n ding, laadvermogen van niets, wat moet je met zo,n ding😫😫😫

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kleine caravan Kip Shelter krijgt jubileumversie

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht