ACSI FreeLife

Menu

Hobby presenteert caravan met multifunctionele kinderkamer

Voor extra slaapruimte kun je de zithoek in de meeste caravans eenvoudig ombouwen tot bed(den). Hobby borduurt hier op verder met de Maxia 595 KML, een nieuwe caravan met een multifunctionele kinderkamer. De nieuwkomer werd vrijdag 13 januari 2023 gepresenteerd tijdens de CMT Stuttgart.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Hobby Maxia 595 KML_exterieur

Dat multifunctionele zit hem in het achterste deel van de caravan. Met een paar eenvoudige stappen creëer je een huis op wielen met zeven bedden. Heb je genoeg aan minder bedden? Dan kun je deze ruimte gebruiken als extra opbergruimte of een stekkie voor je trouwe viervoeter.

De multifunctionele kinderkamer van de Hobby Maxia

Op de achterbank is plaats voor maximaal drie stapelbedden. Door middel van een insteeksysteem met oprolbare frames en matrassen kun je de bovenbedden in een handomdraai op- en afbouwen tot comfortabele bedden van 76 bij 200 centimeter. Het onderste bed is opgebouwd uit drie gestoffeerde kussens en een topper. Zo kun je kiezen voor één, twee of drie extra bedden in het achterste deel van de caravan.

Negen varianten om de kinderkamer in te richten

Als je kiest voor één extra bed op hoogte, kun je de ruimte daaronder weer gebruiken als speelruimte. In totaal kun je de multifunctionele kinderkamer van de Hobby Maxia 595 KML op negen verschillende manieren inrichten.

Hobby Maxia 595 KML_2 beddenEén van de negen manieren om de kinderkamer van deze nieuwe Hobby Maxia in te richten: twee stapelbedden plus bagagebeveiliging.

Compacte camper met uitschuifbare keuken

Een andere opvallende nieuwkomer in de kampeerbranche is de LMC Innovan 592. Deze compacte, prototype camper met twee enkele bedden springt in het oog met een keuken die uitschuift over één van de bedden.

Carado presenteert eerste vierwielaangedreven camper

Daarnaast presenteerde Carado eerder deze week de CV590 4×4, een nieuwe buscamper met vierwielaandrijving op basis van een Ford Transit. Deze stoere vierwielaangedreven camper is in Nederland binnenkort verkrijgbaar als 24 Edition, een speciale uitvoering in de keur chroom blauw. Het prijskaartje bedraagt € 89.990.

Carado CV590 4x4Carado CV 590 4×4 24 Edition

Praat mee

Praat mee: Hobby presenteert caravan met multifunctionele kinderkamer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht