ACSI FreeLife

Menu

Gezinskampeerders testen Carado T338

testtourGezinskampeerders Roland, Daniëlle, Joep en Pim waren voor vertrek al onder de indruk van de Carado T338. Hoe ze daar na twee weken toeren door het Berner Oberland over denken, laten ze hier zien.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Carado T338_gezinskampeerders_testtour 2021

De blikvanger van deze gezinscamper op basis van een Citroën-onderstel is het tweepersoons hydraulische hefbed. Met een ruime tafel en zitbank kun je er prima met z’n vieren zitten. Daarnaast beschikt de Carado over een ruime garage. De handgeschakelde halfintegraal heeft zes versnellingen en is goed voor 140 pk.

Chillen in de zithoek

Joep en Pim hebben hun favoriete camperplek al snel gevonden. De comfortabele zithoek is voor de broers namelijk de ideale plek om te chillen. “De stoelen zitten heerlijk en in die chauffeursstoel kun je lekker draaien”, glimlacht Joep. Daniëlle is vooral erg te spreken over de ruime koelkast met vriesvak. “Ideaal als je met het gezin op vakantie gaat.” Volgens Roland zit de beste plek van de Carado T338 helemaal achterin. “Onze vier mountainbikes passen er alle vier makkelijk in!” Wat is het gezin nog meer opgevallen aan deze halfintegraal met een stahoogte van 210 centimeter?

Carado T338_gezinskampeerders_testtour 2021“Heel praktisch zo’n hefbed voor de kinderen. Houd er wel rekening mee dat als het bed eenmaal uitgeklapt is, je je nog maar moeilijk kunt voortbewegen in de camper en je de toiletdeur niet goed meer kunt openen.”

Carado T338_Gezinskampeerders_TestTour 2021“We hadden gedacht dat we een fietsendrager nodig zouden hebben voor onze vier mountainbikes, maar ze passen er alle vier makkelijk in. Dat is voor ons als fietsfanaten echt super! Aan de linkerkant van de garage moet je alleen uitkijken dat je je hoofd niet stoot.”

Lees en kijk verder

Wil je graag weten wat de Gezinskampeerders nog meer is opgevallen aan deze luxe halfintegraal-camper en hoe ze dit vakantiehuis op wielen uiteindelijk beoordelen? Zorg dan dat je in bezit bent van ACSI FreeLife 8-2021 waarin je vanaf pagina 36 het complete artikel kunt lezen.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Gezinskampeerders testen Carado T338

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht