ACSI FreeLife

Menu

Slaaphefdak voor je buscamper

Buscamperaars die hun compacte kampeerauto willen uitbreiden met een slaaphefdak van het Britse merk Austops, hoeven niet meer naar het buitenland. Daarvoor kun je sinds kort terecht bij Camperfixx.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
slaaphefdak opel vivaro

Dit Nederlandse bedrijf zorgt sinds november 2016 voor de import en en installatie van slaapkamers boven op het dak. De slaaphefdaken van Austops zijn niet alleen geschikt voor de korte en lange versie van de Volkswagen T5 en T6, maar ook voor de Opel Vivaro en Renault Trafic.

Lange Opel Vivaro

“We waren op zoek naar een betaalbaar slaaphefdak voor een lange Vivaro. Zo zijn we uitgekomen bij Austops”, verduidelijkt Anno Huidekoper van Camperfixx. “Samen met de slaapbank van 140 bij 200 centimeter kunnen we kampeerders nu een compleet plaatje aanbieden.”

Verlichting

Het slaaphefdak kan worden geleverd inclusief bedbodem en matras. Als je ’s ochtends opstaat, kun je het bed met behulp van de telescoopveren makkelijk in de hoogste stand duwen. Wil jij je slaapcabine graag wat knusser maken met sfeerverlichting? Aan de binnenkant zit al elektrische bedrading, waardoor je verlichting eenvouidig achteraf monteert.

Canvas of katoen

Doe-het-zelvers kunnen het slaaphefdak van Austops eventueel zelf in elkaar zetten. En anders kun je dit laten doen door Camperfixx. Als kersverse importeur zorgt dit Nederlandse bedrijf namelijk ook voor de installatie. Het slaaphefdak is standaard verkrijgbaar met een tent van grijs canvas of grijs katoen. Past deze kleur niet bij jouw buscamper? Dan heb je altijd nog de keuze uit negen andere kleuren. De basisprijs voor een Austops slaaphefdak ligt op € 3.200.

Wil je de hefdaken van Austops eerst een keer zien? Op de CamperExpo in Houten kun je bij de stand van Camperfixx van vrijdag 17 maart tot en met 19 maart een keer rondkijken in zo’n slaapcabine.

Special over buscampers

Wil je meer weten over buscampers? In ACSI FreeLife 8-2016 staan we met een special over buscampers uitgebreid stil bij de deze compacte kampeerauto’s.

bestel magazine

Praat mee

 1. Pw
  Philip De wulf

  beste, wat kost een slaaphefdak voor een vito xxl van 2019 gemonteerd?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Slaaphefdak voor je buscamper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht