ACSI FreeLife

Menu

Comfortabel slapen in je buscamper

Met zijn tweeën op een matras van 120 centimeter breed. In je studententijd is dat oké, maar als je op pad gaat met een buscamper wil je wel iets meer comfort. Camperfixx heeft daar iets op gevonden.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
CamperfiXX Fit2Go slaapbank

Sinds kort levert dit bedrijf verschuifbare slaapbanken van 140 bij 200 centimeter voor de Volkswagen T5 en T6 camper. De slaapbank is in zitstand 120 cm breed. Dankzij een speciale camperkast waar je een apart matras op kunt leggen, wint jouw slaapstek 20 centimeter aan breedte.

Zonder rails

Het schuifsysteem werkt zonder vloerrails en het matras bestaat uit drie delen. De ruimte onder de slaapbank is groot genoeg om twee tuinstoelen en een campingtafel op te bergen.

De slaapbank van Camperfixx is sinds begin juni verkrijgbaar.  De leverancier is de afgelopen maanden druk bezig geweest om de puntjes op de i te zetten. “Het gaat dan vooral om het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid”, zo weet Anno Huidekoper van Camperfixx. Een slaapbank mag bijvoorbeeld zo weinig mogelijk rammelen.

“We hebben veel positieve telefoontjes gekregen van klanten, maar ook feedback. Zo hebben we vier verschillende hendels getest om te schakelen tussen de zit- en ligstand. Inmiddels is onze slaapbank compleet geüpdatet.”

Twee standen

Als je ’s ochtends een eitje wilt bakken, dan klap je de slaapbank in en schuif je hem naar voren. Als je na het ontbijt behoefte hebt aan wat meer bewegingsruimte, schuif je de slaapbank eenvoudig in de achterste stand.

Je moet er wel wat geld voor over hebben. Voor de Camperfixx Fit2Go met veiligheidsgordels en hoofdsteunen betaal je € 3.200. De transportkosten en de kosten voor de camperkast – om je matras te kunnen verbreden tot 140 cm – zijn daar nog niet bij inbegrepen. Is een matras van 2 meter voor jou veel te lang? Dan kun je ook een versie van 190 cm bestellen voor de Renault Trafic en Opel Vivaro.

Geüpdate slaapbank

Wil jij zo’n door de Dienst Wegverkeer (RWD) goedgekeurde slaapbank eerst een keer uittesten? Dat kan in het weekend van 24 september. Dan vind je geüpdate slaapbank van Camperfixx op de camperbeurs in Hardenberg.

Praat mee

Praat mee: Comfortabel slapen in je buscamper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht