ACSI FreeLife

Menu

Nieuw: VW-busje naar eigen smaak om laten bouwen met Campr

Een camperinbouw van een Volkswagen Transporter volledig naar eigen smaak laten aanpassen. Met dit concept stort ‘Campr’ zich op de markt van de camperombouw. “Een camperbus uniek en eigen maken is bij standaard kant-en-klare campers vaak maar beperkt mogelijk. Daarom bedachten we iets nieuws en helemaal van deze tijd”, vertelt Marlies Conijn, mede-eigenaar van Campr.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Camp-r VW Transporter interieur

Het Nederlandse bedrijf Camper & Co dat achter dit idee zit is niet de eerste partij die zich hier op richt. Zo is er met Ventje al een vergelijkbaar concept.

Ruime keuze

“Met dit totaalpakket staat de indeling wel vast, maar is het door de ruime keuze aan materialen en kleuren mogelijk helemaal je eigen stijl te creëren. We bieden een ruime keuze aan vloeren, bekleding en materiaal van het meubel. Ook voor het hefdak is er keuze uit kleuren en stoffen. Daarnaast bieden we verschillende handgrepen, kranen en wasbakken.”

camp-r VW Transporter buiten

Standaard met hefdak

De inbouw wordt standaard uitgevoerd met een hefdak, volledig ingerichte keuken en een zithoek die eenvoudig tot bed kan worden omgetoverd. Optioneel kan een RDW gekeurde bedbank worden geplaatst zodat er drie extra personen mee op reis kunnen.

Bovenop de standaardinrichting zijn er talloze opties mogelijk zoals zonnepanelen, draaibare voorstoelen, standkachel, een luifel, extra ramen of een extra bed in het hefdak. In de toekomst is het de bedoeling dat Campr dit concept voor meer modellen dan alleen de Volkswagen Transporter gaat aanbieden.

Praat mee

Praat mee: Nieuw: VW-busje naar eigen smaak om laten bouwen met Campr

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht