ACSI FreeLife

Menu

Nieuw bij Adria: camper met slide-out

Na de vele positieve reacties op de Caravan Salon in Düsseldorf is de Adria Compact SLS met slide-out technologie ook te zien op Mobicar in Brussel.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Adria Compact SLS slide out

Als eerste merk is Adria er in geslaagd een camper te ontwerpen en produceren met een slide-out aan de achterzijde. Zo maak je met een druk op de knop van een compacte 6 meter camper een langer model met twee volwaardige enkele bedden achterin.

Slide-out

De Compact SLS is gebouwd op het onderstel van Fiat Ducato en heeft een polyester opbouw met een breedte van 2,12 meter. De lengte van het voertuig bedraagt 5,99 meter. Als je eenmaal op je plaats van bestemming aankomt creëer je 70 centimeter meer lengte dankzij de uitschuifbare achterkant.

De cabinestoelen zijn draaibaar en vormen met de bank en een extra zitplaats naast de openingsdeur een knusse zitgroep. Door het dakraam in de opbouw valt er veel licht binnen. Achterin onder het bed is een garage. Het uitschuifbare deel heeft een raam aan de achterzijde en een dakraam.

Tot en met 19 oktober is de Adria Compact SLS met slide-out op Mobicar in Brussel te bewonderen. Kijk voor meer informatie op de website van Adria.

Praat mee

 1. DL
  Denise Van Laer

  Wij hebben een Adria compact van 2008 en zijn zeer geinteresseerd in de slide out versie.,maar er zijn veel minder kastjes. Is er misschien toch nog wat bergruimte bij gecreeerd op een andere plaats ?

  Reageer
  0
  0
  1. Katinka Schippers

   Beste Denise, we hebben het voor je nagevraagd bij Adria Benelux. Er is geen extra bergruimte gecreëerd. Als je meer bergruimte wenst, zou je beter de SL kunnen kopen, maar die is wel langer. Succes met de zoektocht! Met vriendelijke groet, Katinka Schippers

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Nieuw bij Adria: camper met slide-out

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht