ACSI FreeLife

Menu

Adria camper kopen: nieuw of occasion

Al sinds 1965 is Adria producent van campers en caravans. Zowel nieuwe Adria campers als occasions zijn een goede optie als je op zoek bent naar naar een kwalitatief goede camper voor een betaalbare prijs. Die kwaliteit, daar staan Adria campers namelijk bekend om.

Lees verder

Adria Compact en Adria Matrix

Verder zijn de innovatieve ontwerpen en de gebruiksvriendelijkheid typerend voor deze campers. Ook zijn de campers van Adria in verschillende maten en modellen verkrijgbaar: van de Adria Compact, compacte stads- en weekendcampers, tot royale, volledig uitgeruste campers voor langere reizen, zoals de Adria Matrix. Voor ieder wat wils dus!

Kwaliteit en innovatief ontwerp

De campers van Adria zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook vind je in deze campers vaak LED-verlichting en dakramen, fijn voor optimale ventilatie. Interieur en exterieur zijn elegant en comfortabel en sportief en aerodynamisch.

Daarnaast ben je gegarandeerd van een elegant, maar toch comfortabel design. Ook een fijne bijkomstigheid is dat je veel opbergruimte hebt. Of je nou een nieuwe camper of een occasion gaat kopen, alles wat je nodig hebt voor een fijne kampeervakantie vind je in een Adria camper.

Populaire modellen

Adria biedt al jarenlang verschillende modellen campers, van compacte buscampers tot grote alkoofcampers. Er is dan ook altijd een model dat perfect past bij jouw behoeften en reisgezelschap. Populaire modellen zijn de Adria Twin, de Adria Coral en de Adria Matrix.