ACSI FreeLife

Menu

Bürstner Lounge: uitbouw in de breedte

Met de Lyseo Gallery verraste Bürstner ons in 2021 met een extra verdieping in de hoogte, nu kiest het merk voor een uitbreiding in de breedte. ACSI FreeLife stelt je voor aan het nieuwe studiemodel Lounge.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Burstner Lounge push out

‘Klein reizen, groot leven’, ‘het ultieme ruimtewonder’ en de hashtag ‘#overalthuis’: bij de presentatie van Bürstners nieuwe studiemodel Lounge komt het Duitse merk geen beschrijvingen tekort. De zogenoemde push-out-techniek van de Lounge zorgt ervoor dat je onderweg kunt zijn met een compacte halfintegraal, maar op je bestemming veel meer ruimte tot je beschikking hebt.

De zijwanden worden opgeblazen

Een deel van de wand achter de bestuurdersstoel is uitschuifbaar. De zijwanden van deze ‘uitbouw’ worden automatisch opgeblazen voor extra stevigheid en isolatie. De bank van de zithoek, een uittrekbare slaapbank, schuift deels mee in de uitbouw, waardoor het woongedeelte groter wordt. Samen met de draaibare voorstoelen kun je een zitgroep creëren voor vier personen. De verschuifbare tafel is verstopt in het onderste deel van het dressoir dat tegenover de slaapbank staat. Ook de tv kan hieruit tevoorschijn komen.

Bürstner Lounge_push-out_interieurDoordat je deels in de uitbouw slaapt, blijft er bij het voeteneind
een smal looppaadje over.

Slaapbank

De slaapbank trek je makkelijk uit om er een tweepersoonsbed van te maken. Je slaapt dus in de breedte, deels in de uitbouw. Daardoor blijft er een smal paadje over om langs het voeteneind naar de campercabine te lopen of naar achteren, naar de goed uitgeruste hoekkeuken naast de slaapbank en naar de toiletruimte achterin, die is voorzien van een aparte douche, toilet en wastafel.

Marktintroductie Bürstner Lounge

De geïsoleerde, dubbele vloer in de camper maakt kamperen in alle seizoenen mogelijk en biedt extra opbergruimte. Wanneer het studiemodel Lounge zijn definitieve entree zal maken op de campermarkt, is nog niet duidelijk. Een prijs is ook nog niet bekendgemaakt.

Meer campernieuws

Ben je benieuwd welke nieuwe campers je nog meer tegen kunt komen, kijk dan zeker even verder op deze website door bovenstaande link aan te klikken.

Praat mee

 1. WG
  W. de Goede

  Sorry, verzin dan iets leuks. Geen harmonica.

  Reageer
  0
  0
 2. C

  Geweldig

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Bürstner Lounge: uitbouw in de breedte

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht