ACSI FreeLife

Menu

Bürstner Lyseo Gallery, eerste camper met een opklapbare alkoof

Bürstner presenteerde deze week een prototype van een bijzondere nieuwkomer voor modeljaar 2022. De Lyseo Gallery is de eerste camper met een zogenaamde Gallery Roof, een opklapbare alkoof die bij stilstand door een compressor wordt ‘opgeblazen’.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Bürstner Lyseo Gallery

Met deze Gallery Roof op het dak tover je deze camper binnen anderhalve minuut een royale slaapruimte van 110 centimeter hoogte tevoorschijn. Deze slaapkamer is bereikbaar via een vaste trap en is trouwens ook standaard ingericht met een oplaadstation voor mobiele telefoons, een tafeltje en een zitje.

Met dank aan de speciale druksensor

Een druksensor die voortdurend de luchtdruk in de kamers mee en indien nodig bijpompt, zorgt ervoor dat de alkoof niet in elkaar zakt en in positie blijft. In de luchtkamers zijn verstevigingen aangebracht om te voorkomen dat bij een abrupte drukdaling de tweede verdieping niet instort.

Alkoof en halfintegraal in één

Pas wel even op als je een kampeerplek kiest. Uitgeklapt en wel heeft de Lyseo Gallery een hoogte van 370 centimeter. Tijdens het tijden klap je deze extra ruimte uiteraard in en verandert de alkoof weer in een halfintegraal.

Opklapbare afzuigkap

Ook van binnen heeft Bürstner uitgepakt met een aantal interessante nieuwtjes. Zo vind je in de keuken verplaatsbare elementen als een opklapbare afzuigkap én een opklapbaar koffiezetapparaat. Daarnaast kom je in de Lyseo Gallery onder meer een vaste trap met opbergruimte en een draadloze oplader voor mobiele telefoons tegen.

Bürstner Lyseo Gallery_interieurDe Gallery Roof is ruim genoeg om ook als werkruimte te gebruiken.

Afmetingen Bürstner Lyseo Gallery

Het prototype van de Bürstner Lyseo Gallery heeft dezelfde afmetingen als de bestaande Lyseo TD 680 (l x b x h): 689 x 230 x 296 centimeter (hoogte tijdens het rijden).

Nieuwsspecial

Na de bekendmaking van dit nieuwe Bürstner-model ben jij ongetwijfeld nieuwsgierig wat voor nieuwe campers en caravans er nog meer op de markt komen. In de jaarlijkse nieuwsspecial van ACSI FreeLife magazine die vanaf 12 augustus in de boekhandel ligt en ook online is te bestellen, staan we uitgebreid stil bij de nieuwe 2022-modellen. Ook vind je in dit nummer nog meer ins en outs over deze nieuwe dubbeldekker van Bürstner.

Praat mee

Praat mee: Bürstner Lyseo Gallery, eerste camper met een opklapbare alkoof

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht