ACSI FreeLife

Menu

Koken op de camping: Gebakken gnocchi

In de rubriek Haute Camping delen Camperkeuken en ACSI FreeLife de lekkerste gerechten voor je kampeervakantie. Voor deel 4 maken we gnocchi, zachte kussentjes van aardappel en meel. Met aubergine, zongedroogde tomaten, kappertjes en olijven bereid je een heerlijk mediterraans gerecht.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Haute camping_camperkeuken_gebakken gnocchi

Haute camping recept: Gebakken gnocchi

Ingrediënten

• 400 gram verse gnocchi
• 1 aubergine
• 3 trostomaten
• 3 eetlepels zongedroogde tomaten
• 3 eetlepels kappertjes
• 3 eetlepels Kalamata-olijven
• 50 gram rucola
• 2 handjes pijnboompitten
• parmezaan naar smaak
• olijfolie
• peper en zout

Bereiding

1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan lichtbruin. Zet apart.

2. Bak de gnocchi in een scheutje olijfolie rondom lichtbruin. Haal uit de pan en zet ook apart.

3. Snijd de aubergine, de trostomaten en de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.

4. Verwarm olijfolie in een pan en bak de aubergineblokjes in 5 tot 10 minuten lichtbruin. Voeg de tomaten, de zongedroogde tomaten, de olijven en kappertjes toe.

5. Voeg de gnocchi toe, en breng op smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar en verwarm het nog 2 tot 3 minuten.

6. Schep de gnocchi op en maak het gerecht af met rucola, pijnboompitten, v

Bekijk de video en trakteer je je op andere typische campingrecepten

Vergeet niet voordat je zelf aan de slag gaat met de oosterse aubergine om ook even de bijbehorende video van Camperkeuken en ACSI FreeLife te bekijken die je hierboven kunt vinden. Nieuwsgierig wat de pot van ACSI FreeLife nog meer schaft? Bekijk dan ook onze andere Haute camping recepten!

Praat mee

Praat mee: Koken op de camping: Gebakken gnocchi

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht