ACSI FreeLife

Menu

Win een vakantie op een RCN park

Heb je zin om te gaan kamperen, maar nog geen idee waar? Wij helpen je! Laat ons weten waarom jij vindt dat je een (korte) vakantie verdient en misschien ben jij de gelukkige winnaar!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
6
6
ReactiesPraat mee

Geef ook aan of je voorkeur uitgaat naar een weekendje in een bungalow of een weekje kamperen. Als je wint kun je gaan kamperen of overnachten in een bungalow op één van de negen RCN Vakantieparken in Nederland in een periode in 2014 buiten de schoolvakanties.

RCN Vakantieparken

RCN bestaat uit negen parken in Nederland en acht parken in Frankrijk. Het bedrijf heeft  maar één doel: mensen een fijne vakantie bezorgen. Elk vakantiepark heeft zijn eigen karakter, maar bezit vooral ook de kenmerken die RCN karakteriseren. Zo eten kinderen t/m 12 jaar altijd gratis mee in de restaurants en ontvangen 50-plussers extra korting buiten het hoogseizoen.

De negen parken in Nederland liggen altijd op de mooiste plekjes, midden in de natuur. Kijk voor meer informatie op RCN.nl.

  Ontvang je al nieuwsbrieven van ACSI FreeLife en/of RCN? Geen probleem. Zet een vinkje en wij zorgen ervoor dat jouw adres niet voor een tweede keer in de database komt.

Actievoorwaarden

 • Het verblijf vindt buiten de schoolvakanties plaats op een RCN Vakantiepark in Nederland naar keuze, al naar gelang de beschikbaarheid. Het verblijf dient plaats te vinden in 2014.
 • De prijs wordt verloot onder mensen die hun deelnameformulier volledig ingevuld hebben en zich daarbij voor beide nieuwsbrieven aanmelden.
 • Meedoen kan tot 17 juli 2014. De winnaars ontvangen eind juli 2014 persoonlijk bericht.

Praat mee

 1. T

  Het issue al 2017

  Reageer
  0
  0
 2. HS

  Leuk, maar het is nu 2015!!

  Reageer
  0
  0
 3. HR
  H.C.A. Denkers-van Rooij

  23 dec. …onze zoon krijgt te horen dat hij acute leukemie heeft….2 dagen ervoor werden we verblijd met hun 2e zwangerschap….van Kerstmis tot Pasen een en al ellende…..de 1e chemokuur vergiftigde zijn hele lijf….we waren hem bijna kwijt..hij heeft heel hard moeten vechten om in leven te blijven….. vakantie….pfff…niet aan denken…er is maar een ding belangrijk….je kind……nu….eindelijk thuis …en langzam herstellende…..nu ben ik aan de beurt…..een nieuwe knie…..hakt erin ….letterlijk en figuurlijk…… vakantie….pfff…..kan nog niets…..volgende week man naar ziekenhuis voor blessure in zijn enkel…..vakantie ….pfff ….denk het niet dit jaar….maar we hebben geleerd dat er belangrijkere dingen zijn……zoals je gezondheid….dus slaan we gewoon een jaartje over……dan volgend jaar maar iets doen met ons hele gezin….dat inmiddels heel hecht is geworden…nou ja ,dat was het al wel…..

  Reageer
  0
  0
 4. JC
  Jos & Marie-Claire

  Het zou voor ons de eerste stap kunnen zijn om Nederland te leren kennen via een Camping. We kijken er naar uit.

  Reageer
  0
  0
 5. TJ
  Ton Jacobs

  Gun het mijn allerliefste zo enorm na alle ellende van de afgelopen tijd.
  Ze verdient het !

  Reageer
  0
  0
 6. m

  Lijkt me geweldig even lekker ontspannen met de familie!

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Win een vakantie op een RCN park

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation