ACSI FreeLife

Menu

Volop bekijks met de Eriba Troll 530

Jeep CompassTijdens een ontbijtje op Camping Internacional de Calonge vertellen Stephan en Kim dat de Eriba tijdens de TestTour flink wat aandacht heeft getrokken. En dat snappen wij wel! De roodwitte retro caravan is een opvallende verschijning. En die koffie en broodjes ei zijn niet voor niets. De actievelingen vertrekken namelijk voor een prachtige fietstocht langs de kust en door de natuur van Girona. Kijk je ook mee?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eriba Troll

Onder begeleiding van een gids stappen Stephan en Kim op het zadel van hun mountainbike voor een uitdagende tocht door de fraaie provincie Girona. De route leidt de actievelingen langs kustplaatsjes en de bossen in, waar ze zelfs een stuk offroad gaan.

Vraag 13 van de winactie

Een nieuwe video, een nieuwe vraag. Heb jij al enig idee wat het woord is dat we zoeken? Misschien valt alles wel op zijn plek als je de volgende vraag goed beantwoordt:

‘Wat vond K‌im toch nog wel spannend aan de fietstocht?’

  • Het glibberige zand (R)
  • De drukke kustwegen (A)

Noteer de letter die achter het antwoord staat dat jij hebt gekozen. Alle uitleg over de winactie nog eens lezen? Klik dan even verder naar de actiepagina.

Praat mee

Praat mee: Volop bekijks met de Eriba Troll 530

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht