ACSI FreeLife

Menu

De Vakantiebeurs is voortaan ook in Friesland

Het Friese Gorredijk vormt op 24 en 25 februari 2024 het decor van de eerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland. Het reisevenement richt zich op gezinnen die hier inspiratie op kunnen doen voor vakanties in binnen- en buitenland. Je hoeft vooraf geen tickets te kopen, want de toegang is gratis.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravana

Eigenaren van Bed & Breakfasts, hotels en campings/camperplaatsen in zowel binnen- als buitenland. Je komt ze allemaal tegen op de Vakantiebeurs Noord-Nederland. “Wat wij erg belangrijk vinden is dat we een aanbod van betaalbare bestemmingen laten zien op de  beurs, zodat het voor iedereen interessant is om de beurs te bezoeken”, aldus de organisatie.

Openingstijden

Vakantiebeurs Noord-Nederland is op zaterdag 24 februari van 13.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag 25 februari 2024 van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs wordt gehouden in multifunctioneel centrum De Skâns (Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk). Net als de entree is parkeren gratis. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. 

Praat mee

Praat mee: De Vakantiebeurs is voortaan ook in Friesland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht