ACSI FreeLife

Menu

Terugblik ACSI FreeLife TestTour 2018

logo ACSI FreeLifeTestTour bEen nieuwe auto-caravancombinatie testen in het bijzondere Catalonië. Dit avontuur was weggelegd voor vier testteams die begin september afreisden naar Spanje. Wat vonden ze van de TestTour? En nog belangrijker: wat vonden ze van de auto-caravancombinatie waarmee ze op pad waren? Je ziet het allemaal terug in dé terugblik!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
eindvideo

Alle vier de testteams hebben genoten van de reis. ‘Ik denk dat het tot nu toe de leukste vakantie is die wij samen hebben gehad’, vertelt Kim, van testteam actievelingen. En de gezinskampeerders gaan waarschijnlijk volgend jaar weer terug naar Catalonië. Dát zegt meer dan genoeg!

Nog meer weten over de TestTour?

Kom volgende week langs op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Van 10 t/m 14 oktober zijn we te vinden in hal 7 bij stand C102. Ook de excentrieke Eriba Troll Rockabilly en de Jeep Compass zullen bij de stand te zien zijn.

Maar dat is nog niet alles. Op 13 en 14 oktober kun je op de KCJ kennismaken met de testteams die afgelopen jaar meededen met de TestTour. En als kers op de taart kun je je in de caravan of auto alvast aanmelden voor de editie van 2019. Zien we je daar? Bestel hier je kaartjes met korting!

Praat mee

 1. SB
  Stephanie van Breugel

  Beste mensen,

  Wij krijgen de nieuwe acsifreelife binnen en daarin wordt op pag. 53 een link geplaatst waarmee je je kunt opgeven voor de testtoer 2019. Deze link werkt helaas niet maar wij willen ons heel graag aanmelden als testkadidaat! Dus bij dezen. Al zin In als we het verslag van dit jaar lezen ??

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Terugblik ACSI FreeLife TestTour 2018

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht