ACSI FreeLife

Menu

(Ver)koop je tent tijdens het Second Tent Event

Wil jij je tent of vouwwagen verkopen, of juist een tweedehands versie kopen? Dan ben je bij het Second Tent Event in Doorn op zaterdag 21 april 2024 aan het juiste adres. De tweede editie van deze eendaagse camping is een soort fysieke marktplaats voor tenten of vouwwagens, maar dan in een gezellige festivalsfeer.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Second Tent Event_foto Instagram

Het evenement vindt plaats op dagrecreatieterrein Doornse Gat, tussen Doorn en Leersum. De tenten worden opgebouwd tussen 9.00 uur en 10.00 uur en bezoekers zijn welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Programma

Naast dat je je slag kan slaan op de camping, wordt er van alles georganiseerd. Zo zijn er workshops, livemuziek en er is zelfs een reparatiestand voor kleine reparaties aan je tent.

Gratis toegang

Voor bezoekers is het evenement gratis. Aan de verkopers wordt wel een vergoeding gevraagd van € 19,50 voor een tent en € 39 voor een vouwwagen. Je kunt je op het moment van schrijven (5 april 2024) nog altijd een plek reserveren om je tent of vouwwagen in de etalage te zetten.

Second Tent Event 2023

De eerste editie van het Second Tent Event in 2023 was meteen een enorm succes. Het Doornse Gat stond vol met tenten en vouwwagens, waarvan volgens de organisatie uiteindelijk zo’n 85 procent werd verkocht. “Mensen vertellen graag hun eigen tentverhaal en dat helpt weer in de verkoop”, vertelt mede-initiatiefnemer Petra Knoth. Wil je meer weten over het Second Tent Event? Houd dan de Instagram-account @secondtentevent goed in de gaten.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar meer kampeerinspiratie?

 • Lees meer in ACSI FreeLife
 • 3 nummers voor slechts € 12,95
 • Loopt automatisch af
Probeer nu

Praat mee

 1. MB
  Monique Bleumink

  De second tent event is op zondag 21 april

  Reageer
  0
  0

Praat mee: (Ver)koop je tent tijdens het Second Tent Event

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht