ACSI FreeLife

Menu

Kamperen zonder inpakstress? Gebruik een paklijst!

De zomervakantie is weer begonnen! Dat betekent vaak de nodige inpakstress voordat we op de camping zijn beland. Je wilt natuurlijk niets vergeten, maar ook voorkomen dat je caravan, camper of auto uitpuilt van de spullen. Hoe pak je dat efficiënt aan, of beter nog, in? Gebruik onze handige paklijst voor het kamperen!

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
belading camper overgewicht

We sjouwen elke keer weer heel wat mee als we op vakantie gaan. Van speelgoed voor de kinderen tot boeken voor in de luie stoel. En natuurlijk kleding, keukenspullen, gereedschap, kampeeruitrusting en belangrijke documenten.

Afvinken en klaar!

Om ervoor te zorgen dat de vakantie al thuis begint, vind je op Eurocampings.nl een handige paklijst kamperen. Zo weet je zeker dat je alles bij je hebt en belangrijke items niet over het hoofd ziet. Extra handig: download en print de gratis inpaklijsten vink alles af wat je al hebt ingepakt of klaargelegd.

Aan de paklijst kun je ook je eigen spullen toevoegen die niet vergeten mogen worden. Alles afvinken, en klaar!

Namens ACSI FreeLife wensen we je alvast een fijne en relaxte vakantie!

Opgeruimd op de camping

Eenmaal op de camping wil je de boel natuurlijk ook netjes houden. Hoe voorkom je een chaos? Opruimcoach Isabella Franke geeft tips om de orde in je camper of caravan te bewaren.

Praat mee

Praat mee: Kamperen zonder inpakstress? Gebruik een paklijst!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht