ACSI FreeLife

Menu

KCJ trekt 3000 bezoekers meer

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht trok afgelopen week veel bekijks. De grootste kampeerbeurs van Nederland trok verspreid over de vijf beursdagen ruim 44.500 bezoekers. Dat zijn ongeveer drieduizend kampeerliefhebbers meer dan de editie van vorig jaar.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
KCJ

De organisatie en de dealers hadden gezorgd voor een aantal bijzondere publiekstrekkers.

Publiekstrekkers

Zo stond je met een beetje pech in de rij om een kijkje te kunnen nemen in de 11,56 meter lange Kabe Imperial 1000. “Niet te geloven, deze caravan is gewoon langer dan onze stacaravan van acht meter”, zo sprak één van de bezoekers zijn verbazing uit. “Stel je voor dat je een rotonde moet nemen met zo’n joekel.”

In de overige caravans en campers kwamen de beursbezoekers enkele luxe snufjes tegen. Denk bijvoorbeeld aan flatscreen-televisies in het woongedeelte én de slaapkamper en een uittrekbare grillplaat.

Autodaktent

Zo waren het in eerste instantie vooral de campers en caravans die de aandacht trokken. Toch was er ook de nodige aandacht voor de beginnende kampeerders. Het aanbod aan tenten en vouwwagens was meer dan verdubbeld.

Hier vielen een aantal interessante nieuwtjes te ontdekken zoals de autodaktent van Dare to be Different Outdoor. Deze groene daktent past op vrijwel elke auto waar ook dakdragers op passen. Je hebt dus niet meer per se een jeep nodig om er met een daktent op uit te trekken.

Lederhose

Sinds een aantal jaar heeft de KCJ ieder jaar een thema met gastlanden. Na Italië en Frankrijk waanden de KCJ-bezoekers zich dit keer in Duitsland. Bezoekers konden de benen even de rust gunnen in de Biergarten en zich trakteren op een broodje braadworst. Ook een aantal exposanten sprong in op het thema. Tientallen hadden zich in Lederhose en Dirndl gehesen.

Wil jij er volgend jaar ook weer bij zijn? Reserveer dan alvast ruimte in je agenda tussen woensdag 11 en zondag 15 oktober 2017. Dan staat de 53ste editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs op de agenda.

Praat mee

Praat mee: KCJ trekt 3000 bezoekers meer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation