ACSI FreeLife

Menu

Blunders op de camping deel 2: Vergeten kleinigheidje

Of je nu een ervaren kampeerder bent of niet, iedereen doet wel eens iets waarvan hij of zij achteraf denkt ‘Oh nee, wat heb ik nu weer gedaan’. In deze rubriek deelt de redactie van ACSI FreeLife kampeerblunders die je zo meteen tijdens het lezen ongetwijfeld voor je ziet. In deel 2 vertelt een collega die anoniem wil blijven over de impact van iets kleins.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kampeerblunder_vergeten

Als gezin zijn we jaren geleden een keer de ventieltjes van onze Karsten-tent vergeten. We kwamen er op zondagmiddag bij aankomst op de camping ergens op het platteland van Frankrijk pas achter dat het doosje niet bij de campingspullen zat. Die zaten nog thuis in een doosje op het kastje in de gang, omdat mijn man de dag ervoor het doosje met ventieltjes had gepakt om een voetbal van onze zoon (destijds 6 jaar) op te pompen.

Gelukkig hetzelfde ventiel

Ik heb meteen gebeld met Karsten (wat een service op zondag!). Gelukkig kwamen zij met de tip om bij een autogarage langs te gaan. Ventielen voor de tent zijn blijkbaar hetzelfde als die van autobanden. Alleen lukte dat dus niet op zondagmiddag. Na een nacht met het hele gezin in een klein puptentje te hebben ‘geslapen’, zijn we de volgende dag naar een garage 20 kilometer verderop gereden.

Met handen en voeten hebben we in ons beste Frans uitgelegd wat we nodig hadden. Met de juiste ventielen hebben we eindelijk onze tent kunnen opzetten. Het blijft de leukste anekdote op verjaardagen en sinds dit voorval is dit de jaarlijkse grap op het moment dat we in de auto zitten op weg naar onze vakantiebestemming. Zijn de ventieltjes ingepakt?

Deel je kampeerblunder

Heb jij ook wel eens zo’n ‘oh-nee-verhaal’ op de camping meegemaakt dat nog wel eens voorbijkomt op verjaardagen? Stuur dan een mail naar info@acsifreelife.nl en lees jouw kampeerblunder terug in ACSI FreeLife.

Praat mee

Praat mee: Blunders op de camping deel 2: Vergeten kleinigheidje

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht