ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: levensgenieters

LMC MusicaJan Vader en Mildred Lagrouw hebben hun reputatie als levensgenieters flink kunnen waarmaken tijdens de ACSI FreeLife TestTour. Maar minstens zo belangrijk was de missie waarmee de goedlachse Alkmaarders aan het avontuur begonnen. Zou overtuigd tentkampeerder Jan in twee weken overstag gaan en de luxe Bürstner omarmen?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo levensgenieters

Actiefste vakantie ooit

Overdag lekker aan het strand liggen en tussendoor lunchen op een terras. ’s Avonds op de camping verse gamba’s op de barbecue en natuurlijk een wijntje erbij. Jan en Mildred weten wel hoe ze moeten genieten tijdens een kampeervakantie. Tel daar een enkele rondrit of stedentrip bij op en je weet dat de levensgenieters heerlijk uitgerust van vakantie terugkomen …

Maar dat was tijdens de TestTour toch een beetje anders. Een bezoek aan een van de oudste kastelen van Catalonië, op pad met een visser, een rondleiding in een ansjovisfabriek en een avondtrip naar een observatiecentrum om naar de sterren en planeten te kijken. Dat zijn meer activiteiten dan normaal tijdens een vakantie van Jan en Mildred. Om met haar te spreken: ”We hebben heel erg weinig van het strand gezien.”

Is Jan uit de tent gelokt?

De TestTour was voor Jan en Mildred een unieke mogelijkheid om eens te gaan kamperen met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Want de afgelopen zes jaar gaan de levensgenieters met een grote tunneltent op vakantie. En dat bevalt vooral Jan erg goed. Mildred bekent tijdens de ophaaldag: ”Ik wil heel graag met een caravan op vakantie. Jan niet, die houdt het liever bij de tent.”

We mogen na het zien van alle video’s wel concluderen dat Jan om is. Sterker nog, hun tunneltent is binnenkort toe aan een nieuwe eigenaar. Jan tijdens de laatste opnames: ”Ik denk dat de tent niet meer gebruikt gaat worden, maar dat we toch wel met een caravan de vakantie gaan vieren.” En met de positieve indruk die Jan en Mildred van de Bürstner Premio 490 TS hebben gekregen, is een keuze wellicht snel gemaakt …

De levensgenieters in levende lijve

De artikelen en video’s die verschenen zijn, geven al een heel goed beeld van hun reis. Maar alle belevenissen en uitgebreide testervaringen lees je op je gemak terug in de komende edities van het ACSI FreeLife magazine. Daarin staan verhalen en foto’s die nog niet eerder op de website zijn verschenen.

Maar nog leuker is het natuurlijk om Jan en Mildred echt te ontmoeten! Onze levensgenieters staan in het weekend van 13 en 14 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze zitten nog vol verhalen. Stel ze zeker ook al je vragen en bekijk de caravan waarmee ze op reis zijn geweest. We maken hun exacte locatie op de beurs hier nog bekend. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: levensgenieters

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht